55-річний Джонні Депп закохався в російську танцівницю гоу-гоу і хоче одружитися - ЗМІ

25 квітня 2019, 13:30

Американський актор Джонні Депп, який із гучним скандалом розлучився з Амбер Хьорд і продовжує воювати з нею по судах, схоже, вже готовий до нових пригод.

55-річний ловелас завів собі нову молоду музу. Це фігуриста танцівниця гоу-гоу та хореограф із Санкт-Петербургу, яку звати Поліна Глен.

Як стало відомо The Daily Mail, кралечка вже переїхала до Деппа. І актор хоче на ній оженитися.

 
Джонні Депп знайшов нову музу, молоду російську гоу-гоу-танцівницю

Зі слів джерела, Джонні та Поліна, молодша за актора на понад 20 років, стрілися торік на вечірці в Лос-Анджелесі. Красуня перебралася з Росії до США два роки тому, щоби будувати кар'єру танцівниці.

"Вона просто тусила собі на вечірці, і коли він підійшов познайомитися з нею, вона його не впізнала. Вони сподобалися одне одному. У нього були юридичні проблеми з екс-дружиною, а тут ця вродлива російська танцівниця, яка нічого від нього не хоче і навіть не знає, хто він. Російські дівчата не впізнають його. Вони гадки не мають, що актори та люди особисто виглядають інакше", - зазначило джерело.

 
Поліна Глен на кілька років старша за доньку Джонні

Роман пари розвивається дуже швидко, і не за горами весілля.

"Поліна каже, що вони збираються одружитися, і що він хоче поїхати до Росії, щоби зустрітися з її батьками", - розказав співрозмовник видання.

 
Дівчина навіть не впізнала кінозірку, коли він із нею знайомився

Причому Глен інформатор характеризує як дівчину справді хорошу, милу і турботливу, яка може зробити літнього актора щасливим.

"Вона - не золотошукачка. Вона дуже проста, і гадаю, він саме тому і любить її, що вона не належить до лос-анджелеського люду, вона не шукає грошей. Гадаю, його, як суперзірку, це дуже тішить", - зауважило джерело.

Джонні з Поліною вже відвідували разом Росію, подорожували Європою. Але більшість часу вони проводять удвох у голлівудському домі актора.

 
Поліна вже переїхала до будинку Джонні
 
Весілля не за горами?

"Вони така сентиментальна закохана парочка. Сидять собі разом. Думаю, він показує їй старі фільми у своєму кінотеатрі. Часто засинає у своєму кріслі під час фільмів", - поділився інформатор.

"У домі є алкоголь. Я певен, він п'є. Є у домі й травичка. Він курить, але не думаю, що це велика проблема. Вона любить музику, він грає на неї на фортепіано", - додав він.

Нагадаємо, Амбер Хьорд звинувачує Деппа в домашньому насильстві. Актриса стверджує, що під впливом алкоголю та наркотиків її екс перетворюється на агресивного монстра.

Фото з Instagram, з фотоблогу Глен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів