Депп заявив, що він "не Попелюшка", але свою жінку не бив

3 жовтня 2018, 11:40

Американського актора Джонні Деппа засмучує те, наскільки його скандальне розлучення з Амбер Хьорд та низка публікацій про його пиятику, здоров'я та фінанси тощо змінила на гірше думку людей про нього.

Він сподівається, що правда колись вийде назовні, та підкреслює - він не з тих чоловіків, яків лупцюють жінок.

Про це 55-річний актор говорив у інтерв'ю британському GQ.

"Слухайте, я ніколи не збирався бути Пепелюшкою - я це знаю і приймаю - але за короткий, дуже короткий період часу ця версія... Попелюшки зненацька перетворилася на чудовисько. Він - Квазімодо", - зазначив Джонні.

"Я відчував, як через ті звинувачення люди дивляться на мене по-іншому. А потім у журналах почали писати: "Він божевільний!" "Йому треба пройти перевірку психіки..." Знаєте, такі дикі речі", - пригадав актор.

Депп стверджує, що його колишня дружина говорила неправду, коли звинувачувала його в побиттях.

"Завдати болю людині, яку кохаєш? Як агресор? Ні, не було цього, це на мене взагалі не схоже", - сказав він.

Джонні Депп запевняє, що Хьорд його оббрехала

Зі слів Джонні, він утримувався від публічних заяв на цю тему, лишивши розбиратися з усім своїм юристам. Та він обурений тим, як той скандал ударив по його близьких.

"Як могла людина виступити з такими звинуваченнями проти іншої людини, коли в них узагалі не було правди? Я певен, моєму 14-річному синові було нелегко ходити до школи, розумієте, про що я? Люди казали: "Гей, поглянь у цей журнал, чуваче. Що, твій тато лупцює ціпоньок, чи що?" Чому йому довелося через це проходити? Чому через це довелося проходити моїй доньці?", - наголосив Депп.

Свою екс-дружину, Хьорд у інтерв'ю актор називав "вона" або "та особа".

Актор наголосив, що того дня, коли він, як стверджує актриса, буцімто завдав їй травми обличчя, пожбуривши телефон, на скандал приїжджала поліція і не побачила на "постраждалій" жодних слідів. Та й сама Амбер ні слівця не сказала правоохоронцям, і лише через деякий час несподівано звернулася до ЗМІ з фотографіями побитої себе.

"Наступного дня вона ходила на вечірку. Її око не було заплющене. Волосся було зачесане на око, але (на фото) можна можна побачити, що око не заплющене. Я стояв на відстані в 25 футів від неї, як, в біса, я міг її ударити? Що, до речі, було би останнім, що я зробив би. Може, я виглядаю йолопом, але я, бл...дь, не йолоп", - зазначив актор.

Нагадаємо, на користь Деппа дали свідчення поліцейські, які справді не зауважили на Хьорд жодних тілесних ушкоджень. Так само не помітили синців або саден на обличчі білявки ні п'ятеро консьєржів, ні охоронці. Та сильними козирями Амбер у суді стали заздалегідь зроблені нею записи п'яних бешкетів зіркового чоловіка.

Зрештою Джонні Деппу довелося виплатити екс-дружині компенсацію в розмірі 7 мільйонів доларів, які вона віддала на благодійність, зокрема на допомогу жінкам, що постраждали від домашнього насильства.

Фото з Instagram GQ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів