Холодильники, піротехніка та політ на лебідці: чим рокери KISS дивуватимуть українців

24 травня 2019, 14:20

Американський гурт Kiss, який 16-го червня, у рамках свого прощального гастрольного туру, дасть концерт на київському НСК "Олімпійський", виконає 20 своїх хітів, а ще вразить піротехнікою та іншими видовищами.

За повідомленням організаторів, обладнання, яке привезуть до столиці 25 фур, важить 400 тонн.

Сама лише сцена планується заввишки з 7-поверхівку, тобто понад 20-метрова. У різних її точках встановлять кілька холодильників із певною температурою, щоби артисти могли попити чи навіть випити. Такий пункт був у райдері Kiss.

 
Отак Kiss запалять "Олімпійський" 16-го червня

Іще один цікавий момент: охоронці, що стоятимуть коло сцени, повинні будуть мати при собі беруші, щоби в моменти дуже гучних звуків та піротехнічних вибухів захистити свої вуха.

На треку "I Was Made For Loving You" гітарист Пол Стенлі спочатку з'явиться на підмостку в районі третьої фан-зони, а потім, тримаючись за лебідку, пролетить аж до головної сцени. Нагадаємо, музикантові 67 років.

Сценічний костюм фронтмена гурту, Джина Сіммонса важитиме 25 кіло. А славнозвісний грим артистам накладатиме спеціально найнятий гример у окремому мейкап-румі.

Підкреслюється, що Kiss у Києві відіграють не "лайт-версію, а повноцінне шоу, яке показують у всіх, без винятку, країнах.

Нагадаємо, тур "End of the Road" ("Кінець дороги") завершиться у грудні 2019-го в Новій Зеландії.

Фото прес-служби

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів