Кіта Харінгтона рятують від пияцтва в реабілітаційному центрі?

29 травня 2019, 10:43

Британський актор Кіт Харінгтон уже майже місяць перебуває в реабілітаційному закладі.

Причинами, які спонукали 32-річну зірку звернутися по допомогу фахівців, буцімто став сильний стрес та проблеми з алкоголем.

Про це пише Page Six.

Як розказав інформатор видання, Кіт ліг на лікування незадовго до виходу на екрани останньої серії "Гри престолів".


"Завершення "Гри престолів" дуже сильно вдарило по Кітові... Він усвідомив: "ось і все - це кінець", це ж було те, над чим усі вони так тяжко працювали так багато років. Для нього настав момент "що ж далі?", - пояснив друг актора.

 
Кіт Харінгтон лікується від алкогольної залежності?

"Він у клініці, головним чином, через стрес та виснаження, а також через алкоголь", - додав інсайдер.

Повідомляється, що дружина Харінгтона, актриса Роуз Леслі дуже його підтримує. До слова, лікування актора досить недешеве: 120 тисяч доларів на місяць.

"Кіт вирішив використати паузу в своєму розкладі як нагоду провести якийсь час у оздоровчому закладі, щоби вирішити деякі особисті проблеми", - уклінно зазначив речник Харінгтона.

Раніше актор зізнавався, що був шокований тим, як саме завершилася історія його персонажа в "Грі престолів". Кіт навіть заплакав, коли зі сценарію дізнався, що Джон Сноу мусить убити Дейнеріс.

Як відомо, те, що в Харінгтона непрості відносини з алкоголем - уже давно не секрет. Актор напідпитку неодноразово втрапляв у скандали.

Нагадаємо, торік російська реаліті-кралечка заявила, що мала секс із Кітом. У якості доказу вона навела фото, на яких бородань, дійсно схожий на актора, спить голяка на ліжку. Сам Кіт Харінгтон, на той момент уже одружений із Леслі, запевнив, що взагалі не знайомий із тією жіночкою.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів