Посунься, Мадонно, вибачай, Бейонсе! Ріанна стала найбагатшою співачкою планети

5 червня 2019, 10:37

Барбадоська співачка Ріанна офіційно стала найбагатшою серед своїх колег, обскакавши навіть такого "важковаговика", як Мадонна.

Попри те, що з 2016-го року Рірі поки не радувала шанувальників новою музикою, вона спромоглася збільшити свої статки до 600 мільйонів доларів.

Про це пише сайт Forbes.

 
Ріанна тепер найбагатша співачка у світі

Другу сходинку посідає Мадонна з 570 мільйонами, третю - Селін Діон із 450. Бейонсе має лише третє місце, в неї 400 мільйонів.

Як відомо, поки Ріанна перепочивала від музики, вона зосередилася на інших своїх успішних проєктах - створенні декоративної косметики, спідньої білизни, а віднедавна й вишуканого одягу.

"Ніколи не думала, що зароблятиму так багато грошей, тож їхня кількість не змусить мене перестати працювати. Мною рухають не гроші", - зізналася артистка нещодавно The New York Times Style Magazine.

 
Останній альбом у Рірі вийшов у 2016-му році. Зірці було цікаво спробувати себе в чомусь іншому - і в неї все вийшло

Зі слів Ріанни, працює вона завжди з любові та пристрасті до справи, яку робить.

До слова, подейкують, зірка нарешті дозріла до створення нового альбому. Як дізналося видання The Mirror, щоби Ріанні ніхто не заважав, вона орендувала цілий острів коло узбережжя Ессекса, на якому знаходиться студія звукозапису.

Нагадаємо, Ріанні закидають роман із красенем-мільярдером із Саудівської Аравії.

Фото з Instagram Ріанни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів