Учасник One Direction проміняв Наомі Кемпбелл на 23-річну модель? ФОТО

6 червня 2019, 17:22

Подейкують, черговий роман британської супермоделі Наомі Кемпбелл закінчився нічим.

Учасник гурту One Direction Ліам Пейн, із котрим 49-річна "Чорна пантера" зустрічалася взимку, закрутив новий роман - також із супермоделлю, темношкірою кралечкою Дакі Тот.

 
25-річний Ліам Пейн - більше не бойфренд Наомі?

Романтичний знімок їхніх з'єднаних рук 23-річна Дакі запостила в Insta-сторі.


Про це пише The Daily Mail.

 
Музикант тримав за руку іншу красуню

Одначе, зі слів джерел, не 25-річний Ліам був ініціатором розриву стосунків із Наомі. Це вона відправила у відставку молодого кавалера.

"Наомі прийняла рішення дати цьому романові згаснути. Вона просто не надто запала на Ліама та порвала з ним. Їй просто стало трохи нудно... Завжди більше зацікавленим був він, йому було більше треба... усе одно офіційно парою вони не були", - зазначив інформатор.

 
49-річна Наомі закрутила з 25-річним Ліамом кілька місяців тому

"Ліаму і Наомі було дуже весело разом, вони добре ладнали і сміялися. Але не судилося. Вони лишаться друзями - жоден із них ображений", - запевнив інший співрозмовник видання.

Що ж до модельної красунечки Дакі, відомої своїм ляльковим личком, вона брала участь у шоу Victoria's Secret, знімалася для календаря Pirelly й таких відомих брендів, як Moschino, Balmain та Oscar de la Renta.

 
Дакі Тот 23 роки
 
Юна австралійка робить стрімку модельну кар'єру
 
Отже, це нова дівчина учасника бойзбенду One Direction?

Нагадаємо, в Наомі раніше був роман із репером Skepta, теж значно молодшим за неї. Кілька років вона зустрічалася з російським мільярдером Владиславом Дороніним.

Як відомо, через вибуховий темперамент у Кемпбелл неодноразово були проблеми з законом. Красуня навіть ходила на призначені їй судом курси управління гнівом.

Фото з Instagram Пейна, Тот та Кемпбелл

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів