49-річна Кемпбелл засвітила приголомшливу фігуру на обкладинці глянцю

11 червня 2019, 17:37

Британська супермодель Наомі Кемпбелл прикрасила собою обкладинку британського Vogue. 49-річна зірка зізналася, що в юності була дуже невпевненою в собі та своїй зовнішності.

Юна Наомі комфортно почувалася лише на заняттях танцями, бо там вона забувала про все інше. Тому на початку своєї модельної кар'єри, ще не вміючи правильно позувати, дівчина виконувала перед камерою класичні балетні па.

 
Наомі Кемпбелл у травні виповнилося 49

"Мені знадобилося багато часу на те, щоби правильно почуватися в своєму тілі - це щось, що прийшло з віком, насправді лише в останні кілька років. Моя ментальність грала велику роль у цьому шляхові, і заняття спортом помогли, бо зміцнили й мій розум також - я не намагаюся стати м'язистою жінкою, але для мене ці дві речі йдуть у комплекті", - поділилася Наомі.


Кемпбелл зрозуміла, що повинна мати і здорове тіло, і здоровий розум, і здорову душу.

 
Лише кілька років тому "Чорній пантері" вдалося досягти гармонії з власним тілом

"Я також навчилася не приймати своє тіло як належне. Комусь здається, що я надто себе заганяю, але сьогодні я знаю свої межі: знаю, коли мені потрібен час на відпочинок. Я навчилася не почуватися винною, коли не встаю з ліжка після того, як кілька тижнів провела за роботою; тепер я вмію лежати на пляжі, і щоби день просто минав", - запевнила вона.

Нагадаємо, Наомі хоче народити дитину. Зірка впевнена, що завдяки хорошій генетиці та сучасній науці вона зможе здійснити цю мрію в будь-якому віці, і не квапиться.

Фото з Instagram British Vogue та його головного редактора Едварда Еннінфуля

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів