"Інтим не пропонувати": 65-річна Любов Успенська оголосила, що збирається стати матір'ю

1 липня 2019, 12:15

Схоже, російській співачці Любові Успенській стало замало неофіційного титулу королеви шансону та закортіло стати ще й королевою хайпу. 65-річна артистка, в якої є доросла дочка, оголосила, що планує ще раз стати матір'ю.

Про це зірка написала у Instagram.

Виношувати дитину Люба, схоже, збирається сама. А от яйцеклітину хоче використати донорську, яку знайде через Інтернет.

 
65-річна Успенська дозріла до народження другої дитини

"Друзі, ну що, я наважилася. І серйозно налаштована! Шукаю донора яйцеклітини для ЕКЗ, до якого незабаром маю намір вдатися", - написала Успенська.

"Вимоги: краса, розум, талант, здоров'я, доброта, чесність", - перелічила співачка.

Любов попросила шанувальників побажати їй удачі, а недоброзичливців - "гуляти лісом".

"Інтим не пропонувати", - про всяк випадок уточнила вона.

"Дорогі коментатори, зокрема ті, хто пише про те, що мені час із онуками няньчитися, хочу сказати вам одне: ви не кваптеся з онуками, я, може, ще дітей хочу народжувати! А що? Кіркоров народив, Пугачова з Галкіним народили, Віторган туди ж, а я найрудіша?", - обурилася Люба в одному з попередніх своїх дописів, запостивши фото з немовлям на руках.

 
Співачка вважає, що колисати онуків їй поки рано

Як відомо, дітей для Філіпа Кіркорова та Алли Пугачової з Максимом Галкіним виношували сурогатні матері. А от дружина актора Еммануїла Віторгана Ірина сверджує, що впоралася сама, у 56 років народивши первістка, дівчинку Етель.

Нагадаємо, данська актриса Брігітта Нільсен уп'яте стала мамою в 54 роки. Вона зробила екстракорпоральне запліднення, заздалегідь заморозивши власні яйцеклітини.

Фото з Instagram Успенської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів