Аділь Рамі відповів на звинувачення Памели Андерсон у насильстві

1 липня 2019, 17:59

Французький футболіст Аділь Рамі заявив, що не піднімав руки на свою тепер уже експодругу Памелу Андерсон. Він назвав тяжкі звинувачення, висунуті проти нього актрисою та моделлю, фальшивими.

Колишня парочка продовжує з'ясовувати стосунки в формі розлогих дописів у Instagram.

 
Памела Андерсон каже, що Аділь Рамі піднімав на неї руку. Футболіст заперечує

"Я припиняю коментувати деталі свого життя з Памелою, але перед цим, як і раніше, висловлюся просто та чітко. Я хочу сказати вам, що ці звинувачення в насильстві є цілковито фальшивими, і я цього дозволити не можу", - написав Аділь французькою, повідомляє Page Six.


Заяві спортсмена передувала заява 51-річної Памели про те, що він кривдив її не лише ментально, а й фізично, пише Newsweek.

"Він ізолював мене, щоби я не могла ні з ким спілкуватися. Звинувачував мене в тому, що я проводжу час із чоловіками. Казав, що мені не можна пити, коли я не з ним. Це була тюрма", - пожалілася Андерсон.

Зі слів Пем, 33-річний Аділь тягав її за коси, а якось, вийшовши з себе, серйозно пошкодив їй руки. Зірці навіть довелося звертатися за медичною допомогою.

"Я не могла писати чи відкрити пляшку води. Мене довелося приспати, щоби зробити уколи", - розповіла вона.

 
51-річна білявка днями розірвала стосунки з "монстром"

Цікаво, що колишня дружина Рамі Сідоні Б'ємон, попри те, що теж стала учасницею цього любовного трикутника, несподівано підтримала спортсмена. Жінка підкреслила, що за ті шість років, що вони з ним були разом, Аділь "жодного разу не застосовував щодо неї фізичного насильства, а ще ніколи не був істериком чи навіть патологічним ревнивцем, якими його описують", зазначає USA Today.

Водночас Сідоні, яка має від футболіста двох дітей, визнає, що була "сліпа і глуха" в цих стосунках. Жінка каже, що екс запевняв її, що лише дружить із Андерсон, тоді як насправді крутив із ними обома одночасно.

Нагадаємо, Андерсон вважає, що "монстр" Рамі дурив її цілих два роки. Днями білявка з ним гучно порвала.

Фото з Instagram Андерсон

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів