Памела Андерсон заявила про зраду 33-річного коханця: Він монстр, він брехав усім

25 червня 2019, 16:41

51-річна актриса Памела Андерсон приголомшила заявою – вона пішла від свого молодого коханця, французького футболіста Аділя Рамі, бо той її зраджував протягом 2 років.

Про все це зірка написала у своєму Instagram.

"Понад два роки мого життя були великою брехнею. Мене обманули, змусили повірити у "велике кохання"… Я спустошена через те, що дізналася за останні два дні. Про те, що він жив подвійним життям", - почала Памела.

"Він жартував з інших гравців, які мали коханок у квартирах поблизу своїх дружин. Він називав їх монстрами. Але він гірше. Він брехав усім. Як це можливо – контролювати серця та розум двох жінок… Я впевнена, що були і інші. Він сам монстр", - заявила актриса.


"Нарциси не змінюються, соціопати не змінюються. Я завжди боролася за правду і справедливість, і це найстрашній кошмар. Адже я не була дуже ревнивою, поки не зустріла його. Я щаслива знати правду, але це болить як у пеклі", - зізналася Памела.

Актриса також додала, що говорила з колишньою Рамі, і виявилося, що їй він теж брехав.

 
Також Андерсон зазначила, що пише в Instagram, бо Рамі попердив про те, що він та його сестри контролюють усі таблоіди у Франції

Нагадаємо, рік тому Андерсон начебто збиралася народити дитину Рамі. А восени минулого року ходили чутки, що пара розпалася.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів