Довести неможливо: прокуратура закрила справу за звинуваченням Роналду в зґвалтуванні

23 липня 2019, 13:55

Футболіст Кріштіану Роналду може зітхнути з полегшенням: прокуратура американського округу Кларк закриває справу про зґвалтування, буцімто скоєне спортсменом десять років тому.

Однозначно довести факт злочину, якщо такий справді відбувся, не є можливим.

Про це пише Ace Showbiz.

Як пояснюється в рішенні прокуратури, ймовірна жертва, Катрін Майорга, коли вперше звернулася з відповідною заявою до поліції, відмовилася назвати імені свого кривдника. Відтак на імовірному місці злочину не були забрані докази для експертизи. Відео, на якому видно, як взаємодіяли Роналду та Майорга до та після ймовірного нападу, втрачене.


 
Роналду відкупився від жінки, що звинувачувала його в насильстві, але вона потім передумала

До того ж, у 2010-му році Катрін та Кріштіану, через юристів, домовилися про "мирову". Жінка отримала 375 тисяч доларів відступних і більше не зверталася до правоохоронних органів аж до 2018-го року.

Нагадаємо, тоді вона передумала і зажадала, щоби справу про сексуальне насильство знову відкрили, а її угоду про конфіденційність, укладену з Роналду, визнали недійсною.

Як відомо, ЗМІ отримали відео з футболістом та Майоргою в нічному клубі. Пара тусила разом, після чого вирушила в пентхаус до Роналду, де він буцімто вчинив щодо неї сексуальну наругу.

Як ми знаємо, зараз Кріштіану Роналду - багатодітний татко і збирається одружитися вперше.

Фото з Instagram Роналду

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів