Дженніфер Лопес про вік: Стаю кращою з кожним роком

5 вересня 2019, 17:41

Американська актриса та співачка Дженніфер Лопес нині, у свої 50 років перебуває на підйомі і в кар'єрі, і в особистому житті. Артистка зізналася, що сама ніколи не думала, що так буде.

Про вік, плани щодо весілля та жінку в Голлівуді вона поговорила з Evening Standard.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений ES Magazine (@eveningstandardmagazine) 4 Вер 2019 р. о 11:30 PDT

"Чи думала я, що займатимуся цим у 50? Я не думала, що вже зупинюся, але не здогадувалася, що це буде найкращим моментом мого життя. Ми привчені вважати, що для жінки до цього часу все закінчується. А насправді це взагалі не так. Я бачу, як я зростаю та стаю кращою з кожним роком, і це захоплює", - поділилася Лопес.

На думку Джей Ло, для того, щоби досягти успіху в сучасному шоубізнесі, замало амбцій. Треба мати й "товсту шкіру", інакше тебе з'їдять.


Зі слів Дженніфер, вони з нареченим, бейсболістом Алексом Родрігесом через заклопотаність досі не визначилися з датою свого весілля. Але воно неодмінно буде, бо обоє вони походять із традиційних латіноамериканських сімей, і для них це важливо.

"Усі хочуть мати когось, щоби з ним постаріти. І зрештою те, скільки роботи ти можеш здійснити, скільки грошей можеш заробити, чого це все варте? Насправді не варте нічого", - підсумувала зірка.

Нагадаємо, 44-річний Родрігес освідчився Лопес у березні. В спортсмена від попереднього шлюбу є дві доньки, які обожнюють майбутню мачуху. Як відомо, в Джей Ло від союзу з Марком Ентоні є двійнята Макс та Еммі, які теж дуже прихильні до майбутніх родичів.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів