Удова лідера Linkin Park через 2 роки після його самогубства оголосила про нове заміжжя

9 вересня 2019, 14:00

У липні 2017-го року американський музикант Честер Беннінгтон, перебуваючи в тяжкій депресії, вчинив самогубство. Два роки по тому вдова фронтмена Linkin Park Талінда оголосила, що знову покохала та заручена.

Про це 42-річна жінка написала у Instagram.

 
Удова лідера Linkin Park заручилася

"Люба родино, я дуже рада оголосити про заручини з моїм земним янголом, Майклом Ф. Я хочу сказати вам, що після трагедії можна знову знайти кохання. Що смерть твоєї спорідненої душі не означає, що ти теж померла", - поділилася Талінда.


Вона зазначила, що її обранця "з розкритими обіймами" прийняли не лише її родичі та друзі, а і "брати з Linkin Park".

"Я продовжу вшановувати Честера, і моєю життєвою місією лишиться дбати про те, щоби його пристрасть не була марною. Звертаюся до всіх, хто пережив утрату через суїцид, ви МОЖЕТЕ знову бути щасливими. У вашому серці вистачить місця для горя, радості, щастя, смутку та кохання", - підкреслила жінка.

 
Талінда і Честер прожили разом 12 років

"Коли ти любиш, твоє серце стає більшим. Воно не зменшується і не викидає з себе тих, хто вже пустив у ньому коріння. Я завжди кохатиму мого чоловіка Честера. І я вшановуватиму його тим, що житиму МОЄ життя. Життя, сповнене любові та щастя. Бо саме цього він би хотів для мене", - додала вона.

Як дізналося видання TMZ, новий обранець Талінди - пожежник із Лос-Анджелеса.

Нагадаємо, Честеру Беннінгтону був 41 рік. У них із Таліндою є троє спільних дітей: 13-річний син Тайлер та доньки-двійнята 8 років, Ліллі та Ліла.

Після загибелі чоловіка Беннінгтон заснувала благодійну організацію, мета якої - підвищувати обізнаність людей щодо проблем із психікою. Щоби показати, якою непомітною для оточуючих може бути депресія, Талінда свого часу поділилася відео зі своїм чоловіком, зняте за 36 годин до його фатального вчинку.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів