У Кім Кардашян запідозрили два тяжких та невиліковних аутоімунних захворювання

10 вересня 2019, 11:02

Американська реаліті-діва Кім Кардашян може страждати на одразу два серйозних та невиліковних аутоімунних захворювання: системний червоний вовчак та ревматоїдний артрит.

Невтішний попередній діагноз дали результати аналізів 38-річної жінки.

Про це пише People.

Цією новиною Кім поділилася з глядачами свого сімейного реаліті-шоу. Звернутися до лікаря та озвучити йому свої підозри Кардашян змусило погане самопочуття, зокрема оніміння та набряклість рук.


"Я почуваюся такою втомленою, мені так паморочиться голова, і мої руки набрякли. Таке відчуття, ніби я розвалююся на шматки. Мої руки оніміли", - поскаржилася дружина Каньє Веста.

Зі слів Кім, вона відчуває біль у кістках рук.

 
Кім Кардашян може страждати одразу на дві серйозні аутоімунні хвороби

"За цими симптомами схоже, що в мене ревматоїдний артрит. Це так страшно. Я мушу піти до лікаря і перевірити, що відбувається, бо так я жити не можу", - поділилася вона.

На жаль, лікар тривогу Кім не розвіяв. А аналізи крові, результати яких жінка отримала через кілька днів, показали наявність антитіл і до ревматоїдного артриту, і до системного червоного вовчака.

Цей сумний епізод реаліті-шоу знімали кілька місяців тому, коли Кім із Каньє чекали народження своєї четвертої дитини. Остаточний діагноз Кардашян мали поставити після УЗД-обстеження кісток та суглобів. Адже лишалася надія, що результат аналізів був хибно-позитивним. Що зрештою показало обстеження, зірка поки не розповіла.

Як відомо, і системний червоний вовчак, і ревматоїдний артрит наразі є невиліковними недугами. Але за допомогою медикаментів сучасна медицина вміє уповільнювати їхній розвиток та полегшувати стан хворих.

На системний червоний вовчак уже багато років страждають співачки Тоні Брексон і Селена Гомес. Підозрювали цю хворобу і в Lady Gaga.

Нагадаємо, Кім Кардашян хворіє на псоріаз. Вона відверто говорить про це та не боїться показувати, як виглядає її шкіра під час загострень. Також у родині Кардашян було вже кілька випадків тяжких алергічних реакцій, коли доходило до госпіталізації.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів