"Лишилося жити кілька днів": відомий продюсер зробив заяву про стан Заворотнюк

15 вересня 2019, 10:25

Російська актриса Анастасія Заворотнюк перебуває у штучній комі, і більше лікарі вже нічого не можуть вдіяти. Жити 48-річній зірці серіалу "Моя прекрасна няня" лишилося лічені дні.

Про це "Комсомольской правде" повідомив продюсер гурту "Ласковый май" Андрій Разін, котрий, з його слів, спілкувався з лікарями Анастасії.

"Вона зараз у комі, непритомна, нікого туди не пускають, окрім чоловіка. Я вчора зателефонував лікарям, котрі її ведуть, спитав - можна навідати? Кажуть, ні - ми її ввели вчора в штучну кому, на жаль, їй лишилося жити кілька днів. Усі можливі методі лікування вона пройшла, але почалася стадія - набряк мозку. На жаль, лікарі тут безсилі", - поділився продюсер.

 
Чутки щодо стану "няні Віки" з кожним днем усе моторошніші...

Як розказав Разін, про те, що в Заворотнюк рак мозку, гліобластома, він взнав десь півроку тому.

"Тоді вона вже скаржилася на погане самопочуття. А (під час лікування) в Польщі все прискорилося - це ж миттєво розвивається, порятунку практично немає", - зазначив він.

"...Настя давно розуміла, що це все... І рідні її готуються до того, що вона піде. Це дуже страшно. Вона так раділа народженню доньки, все щойно почало налагоджуватися...", - поділився Разін.

Як пише StarHit із посиланням на телеграм-канал Mash, ввівши Заворотнюк у медикаментозну кому, лікарі намагалися полегшити навантаження на організм пацієнтки. Перед цим Анастасію частково паралізувало, зокрема вражена її права рука.

 
Лише навесні щаслива Анастасія Заворотнюк оголосила про народження донечки

Слова підтримки артистці в мережі висловлюють шанувальники, друзі та колеги. Так співак Філіп Кіркоров у Instagram написав: "Настя!! Тримайся!!", а телеведуча Тетяна Лазарєва попросила: "Любий мій Заворотнюк, тримайся, старайся! Будь ласка, ти можеш, я в тебе вірю і дуже люблю".

Нагадаємо, представники Заворотнюк майже не коментують чуток щодо її хвороби. Концертний директор зірки днями від її імені спростував інформацію про госпіталізацію, анонсувавши інтерв'ю, в якому актриса все сама розкаже.

Як відомо, молодшій дитині Анастасії, дівчинці Мілі ще немає року. Дехто пов'язує онкологічне захворювання зірки з процедурою ЕКЗ, на яку Заворотнюк зважилася в немолодому віці, щоби подарувати нащадка своєму нинішньому чоловіку Петру Чернишову.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів