45-річна Бекхем розповіла про старішання, догляд за шкірою та алкоголь у своєму житті

8 жовтня 2019, 16:05

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем розповіла про свій здоровий спосіб життя, в який примудряється вписати келишок алкоголю. Або кілька.

45-річна зірка поділилася основними правилами догляду за обличчям та розкрила своє ставлення до старішання.

Про це вона говорила в телешоу This Morning, пише The Daily Mail.

"Я намагаюся бути дійсно-дійсно здоровою, я багато очікую від себе та свого тіла. Маю четверо дітей та багато працюю, намагаюся бути здоровою - свіжа риба, свіжі овочі, фрукти, п'ю багато води", - розказала Вікі.


"Я не кажу, що я не весела людина, про мене знають, що я випиваю по кілька порцій текіли та по кілька келихів червоного вина, ось такий баланс. Займатися спортом, але й веселитися теж надзвичайно важливо", - наголосила вона.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Victoria Beckham (@victoriabeckham) 1 Мар 2020 в 2:29 PST

Для Бекхем залізним правилом є не лягати спати з макіяжем, а також добре зволожувати шкіру обличчя. Що стосується макіяжу, то з роками жінка прийшла до розуміння "чим менше, тим краще", і тепер їй смішно дивитися на свої фото з 1990-х.

"Я хочу виглядати найкращою версією самої себе, хочу дбати про те, що маю. Не хочу нічого змінювати, мені добре з цим, мені подобається, як відчувається вік, мені добре з тим, як він виглядає, але мені не добре через те, як він звучить!", - зізналася зірка.

Нагадаємо, нещодавно Вікторія зізналася в одному "гріху": вона розводить страшенний бардак і дуже бісить цим Девіда.

Фото з Instagram Бекхем

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів