Волочкова поміркувала про любов і закликала жінок бути "сексуальними с*чками"

28 жовтня 2019, 12:57

Російська балерина Анастасія Волочкова, в якої секс по 4-5 разів на день, узялася вчити жінок, як досягати гармонії в стосунках із чоловіками.

Один із пунктів - у ліжку треба бути "сексуальними сучками".

Про це Настя поміркувала в своїй колонці для "Телепрограммы".

 
Волочкова дала поради, як втримати чоловіка

"Знаєте, для мене кохання - це як спалах, який або загоряється, або ні. Його неможливо створити штучним чином або за допомогою фінансових вливань. Це якість, заради якої варто жити. Якщо нема кохання, нема щастя", - поділилася балерина.

На думку Насті, не треба спеціально шукати чоловіка. Той, із ким судилося бути, знайде тебе сам. Але треба докласти зусиль, щоби втримати його цікавість. Велике значення тут має секс, який може як скріпити, так і зруйнувати відносини.

"Як залишатися цікавою для чоловіка? Треба просто бути щирою, справжньою, люблячою та вміти не лише чекати від коханого, щоби він щось для вас зробив, а ще й дарувати самій і бути для нього різною", - дала настанову Волочкова.

 
От Настиним коханцям нудьгувати нема коли

"Люблю приказку про те, що треба бути леді в житті та сексуальною сучкою в ліжку. Тобто треба поєднувати в собі сексуальність, пристрасність, відкритість, при цьому бути розумною та добропорядною", - пояснила вона.

Нагадаємо, кілька років тому велелюбна Настя втрапила в неприємну історію. Її секс-фото опинилися в мережі. На думку балерини, злив їх колишній коханець, який "лизав їй квітку".

Фото з Instagram Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів