НВО зніматиме продовження серіалу "Друзі"?

13 листопада 2019, 13:56

Шанувальники серіалу "Друзі" багато років не залишали сподівань на його продовження, і схоже, вони таки здійснюються. Відродити культовий ситком зібрався стримінговий сервіс HBO Max.

Про це повідомили джерела, офіційних підтверджень наразі поки нема, пише The Hollywood Reporter.

Зі слів інсайдерів, тривають перемовини. І в ідеалі в ребуті візьмуть участь не лише ключові актори - Дженніфер Аністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт ЛеБлан, Девід Швіммер та Метью Перрі, а й творці оригінального серіалу, Девід Крейн та Марта Кауфман.

До слова, з нового року "старих" "Друзів" більше не показуватиме Netflix. Права на стрімінг серіалу перекупила компанія WarnerMedia, якій і належить HBO Max. За кожен із п'яти сезонів вона заплатила по 85 мільйонів доларів.


До слова, в нещодавньому інтерв'ю Еллен ДеДженерес Аністон натякнула, що вони з колегами "над дечим працюють".

 
Може, і нещодавнє селфі акторів - це був натяк?

Нагадаємо, саме Джен неодноразово казала, що вона проти відродження серіалу. А Метью Перрі заявляв, що це сниться йому в кошмарах. Кудроу зізнавалася, що навіть їй було би нецікаво дізнатися, що через стільки років поробляють герої.

Як відомо, цього літа відбулося повернення серіалу "Район Беверлі Хіллз", у якому з'явилися майже всі головні його персонажі. Утім на другий сезон його вирішили не продовжувати.

Фото з Instagram Анiстон та сайту Imdb

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів