52-річна "Червона Шапочка" Яна Поплавська виходить заміж за 37-річного бойфренда

26 листопада 2019, 11:16

Радянська та російська актриса Яна Поплавська оголосила, що в 2020-му році планує офіційно побратися зі своїм бойфрендом, радіоведучим Євгеном Яковлєвим.

Для 52-річної "Червоної шапочки" це буде другий шлюб. Обранець Яни на кілька років старший за її старшого сина: Євгенові 37.

Про це пише StarHit.

 
52-річна Яна Поплавська дозріла до другого заміжжя

Анонсувавши журналістам радісну подію, Поплавська заразом проїхалася по колегам -зіркам, Ксенії Собчак та Анастасії Волочкової. Акторка запевнила, що не перетворить своє весілля на шоу, як це свого часу зробили дві білявки.

"Уже таким нікого не здивуєш, нагадує мавп'ячий театр. Та і новина живе максимум три тижні, і все заради такого позориська?", - зазначила Поплавська.

 
Обранцеві "Червоної Шапочки" 37 років

Яна та Євген разом із 2015-го року. Шлюбного контракту пара вирішила не укладати, навпаки, наречений заздалегідь переписав на Яну свою нерухомість. Прізвища актриса теж не змінюватиме і народжувати у новому шлюбі не планує.

"Вирішили пожити для себе. Ну, народжу малюка, йому стукне 10, а мені 60, в чому кайф? Сказати собі, що я - псевдомолода мама? Смішно! Але якби раптом сталося, я б не перервала вагітність. Знаю, чоловік підніме дитину", - поділилася Поплавська.

 
Голуб'ята зіграють весілля в 2020-му році

Філософськи Яна ставиться й до зумовлених віком змін зовнішності, і до "недосконалостей" фігури.

"Француженки після 40 кажуть: необхідно вибирати між обличчям та попою... І я з ними згодна! Взагалі, надто худі жінки швидше старішають", - заявила вона.

 
Обираючи між обличчям та попою, Поплавська обрала перше

Як відомо, зі своїм попереднім чоловіком, режисером Сергієм Гінзбургом Поплавська трішки не дотягнула до срібного весілля. Причиною розлучення стала його зрада. Від Гінзбурга в Яни є двж синів: 34-річний Клим та 23-річний Нікіта. В Яковлєва від попередніх стосунків є 7-річна дочка.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів