Просто п'яна помилка? "Зраднику" Тімберлейку знайшли виправдання

27 листопада 2019, 15:15

Співак та актор Джастін Тімберлейк досі так і не пояснив, чому він днями тусив у барі без обручки і тримався за руки зі своєю колегою Алішею Вейнрайт. Мовчить і дружина артиста, Джессіка Біл.

Лише речник Вейнрайт поквапився заперечити чутки про подружню зраду Джастіна з його клієнткою. Про це пише Ace Showbiz.

"У цих спекуляцій нема підстав. Вони зараз разом працюють над проєктом. Члени акторського складу та решта команди були всі разом", - наголосив представник Аліші.

Про те, що тусівка в барі була "цілком невинною", повідомило виданню і джерело, наближене до зйомок фільму.


 
Може, Джастін справді не зраджував Джессіку?

"Це балкон із групою людей, там точно нічого не відбувалося... Просто друзі, члени команди, всякі люди. Вни всі знайомі між собою і тусили", - запевнив інсайдер.

Як пише The Sun, тому, що Джастін тримався за ручки з Алішею та дозволяв їй торкатися під столом свого коліна, може бути дуже просте пояснення: артист перебрав із алкоголем.

Рухи в Тімберлейка буцімто були уповільнені, очі - дещо "скляні", а голова хилилася наперед. А у якийсь момент жінка, імовірно, піарщиця, намагалася переконати Джастіна зайти всередину, щоби його не було видно папарацці.

Що ж до відсутності обручки на пальці жонатого артиста, то він міг її зняти перед зйомками, а потім забути надягти.

Нагадаємо, Тімберлейку, який уже 7 років одружений із Біл та має з нею маленького сина, вже не вперше закидають зраду. Понад десять років тому він буцімто закрутив за спиною в Джесс із актрисою Олівією Манн.

Фото з Instagram Тімберлейка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів