Cardi B в ошатних сукнях та з донечкою на руках попозувала для Vogue

10 грудня 2019, 16:20

Американська реперка Cardi B зі своєю півторарічною донечкою Калче знялася для Vogue. 27-річна артистка для фотосесії надягла ошатні плаття від Oscar de la Renta, Zac Posen та Michael Kors. Знімала її сама Енні Лейбовіц.

У інтерв'ю Cardi B говорила про свій шлях від стриптизерки до мегазірки, про випробування славою та материнство, а ще про свої непрості стосунки з соцмедіа.

 
Cardi B знялася для січневого Vogue

"Соцмедіа справді зробили мене. Доки я не потрапила у (реаліті-серіал) Love & Hip Hop, у мене були мільйони фолловерів лише через те, як я говорю. Я просто балакала. Ось як мене відкрили. Але зараз соцмедіа все ускладнюють", - поділилася реперка.


 
Справжнє ім'я артистки - Белкаліс Марленіс Альмансар

"Коли в нас із чоловіком були проблеми - ви знаєте, він мене зрадив, і всяке таке - і я вирішила залишитися з ним та працювати разом із ним, багато людей на мене розізлилося; багато жінок у мені розчарувалися. Але ж це лайно реального життя", - зазначила Cardi B.

Зі слів артистки, інтернет-користувачі намагаються втручатися у її особисте життя з непроханими порадами, а потім обурюються, буцімто вона їх підвела.

 
Карді своїм злетом завдячує соцмедіа
 

Як відомо, Карді дуже відверта зі своїми шанувальниками. Зокрема вона чесно розказувала про тяжкі наслідки своїх пластичних операцій, а ще зізналася, що скоювала злочини.

Фото з сайту Vogue

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів