Лазарєв про "сурогатних" сина і доньку: Головне - щоби діти росли в любові

17 грудня 2019, 11:02

Співак Сергій Лазарєв, який є батьком-одинаком двох діток, не вважає традиційну повну родину запорукою того, що дитина буде в ній щаслива.

36-річний артист не приховує, що сина Нікіту та доньку Анну для нього виносили сурогатні матері. Своїх прав на малюків ці жінки ніколи не пред'являтимуть.

У цьому Лазарєв запевнив журнал Hello!, знявшись для його обкладинки з обома нащадками. Про це пише "Комсомольская правда".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от HELLO! Russia (@hello__ru) 15 Дек 2019 в 10:11 PST

"Головне - щоби діти росли в любові. Скільки цих начебто повноцінних сімей, у яких діти нікому не потрібні? Мама пиячить, тато покинув...", - зазначив артист.


"Тому тут важливий свідомий вибір, важливо хотіти дітей, а спосіб - другорядне питання", - підкреслив він.

 
У Сергія є донечка Анна та син Нікіта

Зі слів Сергія, Нікіта та Аня - "повноцінні брат і сестра", оскільки були зачаті з одного біоматеріалу. І жодні претензії з боку сурмам артистові не загрожують.

 
Нащадків артистові виносили сурогатні матері

"По-перше, сурогатна мати не є біологічною матір'ю моїх дітей. По-друге, потенційна сурогатна мати добровільно йде на це, проходить бесіди з психологами, котрі виявляють, наскільки вона готова до такої роботи. Жінки, які вирішують бути сурогатними матерями, роблять добру справу для інших, тим самим вирішуючи свої фінансові питання за повної анонімності. Отже, Аня та Нікіта - лише мої діти", - підсумував Лазарєв.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sergey Lazarev (@lazarevsergey) 30 Ноя 2019 в 2:42 PST

Як відомо, Нікіті 5 років, а його сестричці - 1. Ростити малих зірковому татові помагає бабуся і дві няні.

Нагадаємо, співак Рікі Мартін та його чоловік Джван Йозеф виховують уже чотирьох діток, народжених сурмамами. До такої послуги свого часу також вдавалися Ніколь Кідман, Кім Кардашян із Каньє Вестом, Сара Джессіка Паркер та багато інших зірок.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Сюрприз: Роббі Вільямсу народили третю дитину

"Мої принцеси": Роналду показав зворушливе ФОТО з доньками

Пугачова зворушливо заспівала з 5-річною донькою. ВІДЕО

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів