В Оззі Озборна діагностували хворобу Паркінсона

21 січня 2020, 16:10

Британський рокер Оззі Озборн страждає на хворобу Паркінсона. 71-річний артист отримав невтішний діагноз торік і більше не хоче приховувати його від широкого загалу.

Зізнання він та його рідні зробили у програмі Good Morning America.

"Я не дуже добре зберігаю секрети. Не можу більше носити це в собі, бо вже відмазки закінчуються розумієте?", - зазначив музикант.

"Це Паркінсон 2-го типу. Є багато видів хвороби Паркінсона; це, в жодному разі, не смертний вирок, але воно впливає на певні нерви у твоєму тілі", - наголосила дружина артиста.


 
Оззі Озборн страдає на хворобу Паркінсона

"Це так - у тебе хороший день, потім поганий день, а потім дуже поганий день", - додала вона.

Нині Оззі приймає ліки, а навесні планує поїхати на обстеження до Швейцарії. Як відомо, хворобу Паркінсона неможливо зупинити, хіба що вповільнити її розвиток.

Зі сценою Озборн прощатися не збирається. Адже публіка - це теж його потужна підтримка.

"Вони - моє повітря, розумієте. Мені вже ліпше. Я прийняв той факт, що в мене випадок хвороби Паркінсона. І я просто сподіваюся, що вони (шанувальники) триматимуться і будуть зі мною, адже вони потрібні мені. Я хочу бачити моїх людей, розумієте. Я дуже скучаю за ними", - заявив Оззі.

"Він повернеться. І робитиме те, що любить, я знаю", - підтвердила Шерон.

 
Пара одружена вже 37 років

Нагадаємо, кілька років тому шлюб Озборнів ледь не розпався. Оззі у черговий раз зрадив Шерон. Та потім вона все ж пробачила свого "романтичного дурня".

Як відомо, діагноз Оззі - не перше тяжке випробування, яке разом пережила ця родина. Син подружжя Джек хворіє на розсіяний склероз.

Фото з Instagram Оззі та Шерон Озборнів

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів