Джессіка Сімпсон розказала, як у 6-річному віці пережила сексуальне насильство

23 січня 2020, 11:43

Американська співачка та актриса Джессіка Сімпсон написала книгу спогадів, у якій вирішила поділитися дуже болісними та відвертими моментами зі свого минулого.

39-річна зірка розповіла про те, як боролася з залежністю від пігулок та алкоголю. А ще про сексуальний аб'юз, жертвою якого стала ще маленькою дівчинкою.

Про це пише Insider.

Як розказала Джессіка, їй було 6 років, і вона спала в одному ліжку з дочкою друзів родини.

 
Джессіка в 6 років стала жертвою насильства

"Це почалося з лоскотання моєї спини, а потім дійшло до речей, які були для мене надзвичайно дискомфортними... Я хотіла розповісти батькам. Я була жертвою, але якимось чином почувала себе учасницею чогось неправильного", - пояснила вона.

Через шість років Джессіка таки зізналася батькам. Виявилося, що її мама помічала, що щось не так. Але результатом розповіді Сімпсон стало лише те, що більше вони не лишалися на ночівлю в тій родині. Те, що сталося з нею, батьки більше не обговорювали.

Зі слів Джессіки, у її житті був перід, коли вона фактично "убивала себе пиятикою та пігулками". Свою тверезість, яку вона підтримує з 2017-го року, зірка називає "нескінченним дарунком", який розкриває перед нею нові перспективи.

Як відомо, Сімпсон заміжня за ексгравцем Національної футбольної ліги США Еріком Джонсоном. У них троє дітей.

Нагадаємо, непрості відносини в Джессіки свого часу були з власним тілом. Вона "коливалася" від худулі до пампушки ще до вагітностей. 

Фото з Instagram Сімпсон 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів