Просто не впізнати: струнка Адель засвітилася на оскарівській афтепаті. ФОТО

11 лютого 2020, 10:36

Колишня пампушка, британська співачка Адель продовжує танути на очах. У ефектній обтислій сукні, яка підкреслила її новеньку тонку талію, артистка засвітилася на одній із афтепаті "Оскара".

За слів очевидців, 31-річна зірка виглядала приголомшливо. І танцювала босоніж.

Про це пише People.

Фото з Адель, яку тепер не одразу й упізнаєш, поділилася в соцмережі польська телеведуча Кінга Русин, яка теж була на тій вечірці.


 
Цікаво, скільки кіло вже скинула Адель

Як розповідають джерела, повною трансформацією своєї фігури, крім новомодної дієти, співачка завдячує пілатесу та крос-тренінгу. Але худла Адель не заради того, щоби просто влізти в шикарне леопардове плаття.

"Вона прийшла до того, що стала недобре почуватися. Вона збагнула, що має щось змінити, бо хоче бути якнайздоровішою. Упродовж свого шляху втрати ваги вона повністю досереджена на тім, як вона може стати здоровішою та краще ставитися до свого тіла", - пояснив інсайдер.

 
Іще кілька років тому співачка мала значно пишніші форми

"Річ ніколи не була у схудненні. Вона втратила вагу, бо обмежила вживання алкоголю та ість справжнішу їжу. Але фізична трансформація їй теж до вподоби. Вона більш упевнена в собі, інакше вдягається, та і загалом виглядає щасливішою", - додав він.

Нагадаємо, Адель, яка, з її власних слів, колись могла "перепити будь-кого, щоби він під стіл упав", стала позбуватися шкідливих звичок після народження сина. Заради Анджело, якому вже 7 років, вона й покинула палити, хоча це не найкращим чином позначилося на її вокалі.

Фото з Instagram, з фотоблогу Адель, з мережі

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

У мережі запідозрили, що Адель - чоловік

Пляжна кралечка: Адель на відпочинку похизувалася стрункою фігуркою

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів