"Диво обов'язково станеться": рідні онкохворої Заворотнюк зробили заяву в день її народження

3 квітня 2020, 12:54

3-го квітня російська актриса Анастасія Заворотнюк святкує свій 49-ий день народження. Зірка "Моєї прекрасної няні", яка бореться з раком мозку, вже давно не показувалася публіці.

Але її рідні присвятили їй допис у Instagram, розмістивши архівне фото.

"Яскрава як сонце, тепла як весна, мудра, сильна, життєлюбна, наділена великим, добрим та чуйним серцем - наша люба, наша дивовижна Настя. І в її свято ми бажаємо їй лише одного, найголовнішого та найнезаміннішого - здоров'я", - написали вони.

Родина Заворотнюк зізналася, що цей рік був дуже непростим, та подякувала медикам за те, що вони зробили та продовжують робити для акторки, за людську підтримку та молитви.


 
"Моїй прекрасній няні" виповнилося 49 років

"Завдяки вам, вашим молитвам, ми точно знаємо, що диво можливе, і воно обов'язково станеться!", - запевнили автори допису.

Згадується в ньому й чоловік Анастасії, фігурист Петро Чернишов, для якого цей день - теж свято.

"Щодня, цілодобово він проходить цей шлях разом із нею. Кожна маленька перемога на цьому шляху - їхня спільна. Удвох - простіше, удвох - удвічі більше сил, терпіння, віри. І дуже-дуже багато любові, котра дозволила пережити найстрашніші, найтемніші, майже безвихідні моменти", - зазначили рідні акторки.

 
Заворотнюк із чоловіком та старшими дітьми

"А ще є маленька Міла, така ж вродлива та світла дівчинка, як мама. І день за днем своєю великою любов'ю вона дає мамі найпотужніший стимул до одужання", - додали вони.

Нагадаємо, Мілу, свою третю дитину Анастасія народила в 47 років. Подейкують, що саме екстракорпоральне запліднення та великі дози гормонів, які отримувала Заворотнюк, могли спровокувати появу страшної хвороби.

Як відомо, рідні актриси жодного разу не називали її точного діагнозу. Але буцімто йдеться про гліобластому, яка кілька років тому вбила співачку Жанну Фріске.

Фото з Instagram, з фотоблогу старшої доньки Заворотнюк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів