Мільйон за те, що не співала: як Бекхем підзаробила на турі Spice Girls

2 червня 2020, 16:32

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем стала єдиною з гурту Spice Girls, яка не взяла участь у його торішньому ностальгійному турі. Але все одно непогано на ньому заробила.

За підрахунками The Sun, частка Вікі від прибутків за концерти, продаж сувенірної продукції тощо склала 1 мільйон фунтів стерлінгів. Для порівняння, річна зарплатня Бекхем у Victoria Beckham становить 700 тисяч фунтів, адже бренд переживає не найкращі часи.

 
Бекхем відмовилася брати участь у возз'єднанні Spice Girls

Вікторія, Джері Хорнер, Мел Сі, Бел Мі та Емма Бантон є директорками Spice Girls Limited, тож заробіток ділять на п'ятьох.


"Іронія цієї виплати полягає в тім, що Вікторія дистанціювалася від Spice Girls, намагаючись посісти місце на ринку як модний дизайнер. Але вони знову стали її основним джерелом доходу, бо її лінія одягу зазнає невдачі", - зазначило джерело видання.

Речник Бекхем поки не дав коментарів на цю тему.

Нагадаємо, свого часу Вікторія зізналася, що "перчинки" не були такими вже подружками, якими виглядали на сцені. З її слів, бувало таке, що продюсери наказували вимкнути її мікрофон, щоби було чути лише інших дівчат.

Фото з Instagram Spice Girls

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Згадала юність: Вікторія Бекхем із 17-річним сином станцювала під хіт Spice Girls. ВІДЕО

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів