Гостьовий шлюб замість розлучення: Кардашян придумала, як урятувати стосунки з Вестом - ЗМІ

5 червня 2020, 14:38

Подейкують, через карантин стосунки репера Каньє Веста та реаліті-діви Кім Кардашян затріщали по швах, але жінка рішучо налаштована не допустити розлучення.

Імовірно, ситуацію врятує гостьовий шлюб.

Про це інсайдер розказав The Sun.

 
У Кім та Каньє четверо дітей

"Між Кім та Каньє напруга, бо вони зазвичай вони ніколи не проводили стільки часу разом, але вона не хоче розлучення", - запевнило джерело.

"Вона вважає свій шлюб із Каньє та їхню спільну сім'ю величезним успіхом - вона ж бо єдина з сестер (Кардашян-Дженнер), яка заміжня, і думає про себе та Каньє як про сильну пару", - додав співрозмовник видання.

Зі слів інсайдера, розлучення - це останнє, чого хоче Кім. Її лякає, як на це відреагує публіка, адже це був би крах уже другого її шлюбу. Тож жінка обмірковує можливість пожити з Вестом нарізно, щоби не так діставати одне одного.

 
Днями в пари була шоста річниця весілля

"На мою думку, далі вони проводитимуть час у різних будинках - але розлучення не буде", - підсумував інформатор.

Нагадаємо, подейкували, кілька років тому Кім та Каньє вже мешкали нарізно. Після того, як у артиста стався гострий психоз, і він провів десять днів у психіатричному закладі, Кардашян просто боялася перебування чоловіка під одним дахом із їхніми маленькими дітьми. Як відомо, в Веста згодом діагностували біполярний розлад.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів