Харламов та Асмус оголосили про розлучення

22 червня 2020, 17:47

Популярна російська акторська пара, Гарік "Бульдог" Харламов та Крістіна Асмус розлучаються після восьми років разом. Про це зірки, які мають спільну 6-річну доньку, оголосили в Instagram.

Гарік із Крістіною підкреслили, що розлучаються "без бруду" та ворожнечі, мають намір зберегти дружні стосунки та разом ростити свою дочку Настю. Це рішення подружжя буцімто прийняло майже рік тому.

Окремо Харламов та Асмус вточнили, що їхній розрив не має відношення до стрічки "Текст", де акторка зіграла головну роль. Торік скандальні постільні сцени з Крістіною скаламутили мережу, і їм із Гаріком довелося витримати чимало хейту.

Асмус клювали за те, що заміжній жінці не годиться займатися сексом із іншими чоловіками, хай і не по-справжньому та заради кіно. Харламова ж соромили, бо таке дружині дозволив. Коміку приліпили образливе прізвисько "Куколд", тобто чоловік, якого заводять зради його жінки, та висміювали в фотожабах.

Харламов та Асмус запевнили, що розлучаються не через фільм

Нагадаємо, з Асмус Харламов зраджував свою попередню дружину Юлію Лещенко. Потім їй вдалося відсудити в зрадливого чоловіка кругленьку суму.

Фото з соцмереж

IDEALMEDIA