41-річний актор помер від ускладнень коронавірусу після 95 днів у реанімації

6 липня 2020, 10:27

Канадський актор Нік Кордеро, який наприкінці березня захворів на коронавірус, помер у віці 41 року. Зірка Бродвею пробув у реанімації 95 днів, пережив зупинку серця, кілька мікроінсультів, септичний шок та ампутацію ноги, яку лікарям довелося зробити через тромб.

Про смерть Ніка повідомила в Instagram його дружина Аманда Клутс.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от AK! ⭐️ (@amandakloots) 5 Июл 2020 в 6:05 PDT

"У Бога тепер є ще один янгол. Мій дорогий чоловік пішов із життя цьогодні вранці. Він був оточений любов'ю своєї сім'ї, яка співала та молилася, коли він м'яко покинув цю землю", - написала жінка.

"Я перебуваю в зневірі, мені болить усюди. Моє серце розбите, і я не можу уявити собі нашого життя без нього", - зізналася Аманда, в якої з Ніком є 1-річний син.

 
Талановитий актор, чоловік, тато. Нікові Кордеро був 41 рік

Вона подякувала лікареві, який весь цей час допомагав Кордеро боротися за життя. А також шанувальникам, які підтримували їх та влаштовували щоденні флешмоби з піснями Ніка. Одну з них, "Live Your Life", Аманда заспівала йому перед смертю, тримаючи коханого за руки.

Нагадаємо, як раніше розказувала Клутс, її чоловік був "ідеально здоровою" людиною, не мав жодних хронічних захворювань. Жінка застерігала тих, хто несерйозно ставиться до COVID-19, закликаючи берегтися.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів