45-річного ДіКапріо вперше зроблять татом - ЗМІ

1 жовтня 2020, 11:26

Подейкують, американський актор Леонардо Дікапріо, один із найневловиміших холостяків Голлівуду, стане татом. Ощасливить 45-річну кінозірку первістком його дівчина, модель Каміла Мороне.

Про це, з посиланням на друзів пари, повідомило видання Woman's Day.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений 💗Lauren💗 (@lovelyyoungleo_) 19 Лип 2020 р. о 8:16 PDT

"Не секрет, що під час карантину вони з Камілою дуже зблизилися, це вперше він когось так пізнав, і йому дуже комфортно живеться разом із Камілою", - зазначило джерело.

"Ніхто не здивувався, коли в неї став помітний животик. Лео вже давно думав про це, просто не знаходив підходящої дівчини", - додав співрозмовник видання.


Водночас сайт Gossip Cop, який спеціалізується на спростуванні зіркових пліток, підкреслює, що раніше від Woman's Day уже розходилася неправдива інформація про ДіКапріо, наприклад, видання писало про його захоплення Марго Роббі. Але стверджувати, що ЗМІ й цього разу помилилися, теж не можна.

 
Останнім часом Каміла не постить у Instagram фото, на яких можна було би роздивитися її фігуру. Може, не просто так?

Зі слів співрозмовника видання, в очікуванні батьківства актор перетворився на "нового Лео", і 23-річна Камілла, безперечно - "його єдина".

 
23-річна модель чекає на малюка від Лео?

"Може, вона і не заведе його до вівтаря, але він справді хоче одного дня стати татом. Його мама вб'є його, якщо він незабаром не подарує їй онуків", - поділився інформатор.

Нагадаємо, раніше Леонардо відверто говорив, що мама, Ірмелін - це "центр його життя", і точнісінько таку супутницю життя він собі шукає.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Подружка ДіКапріо сказала, що думає про їхню 23-річну різницю в віці

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів