"Треба жерти менше": 58-річна Альона Свиридова розповіла, як підтримує фігуру і нащо викладає фото в купальниках

25 лютого 2021, 10:40

Російська співачка Альона Свиридова дала відповідь тим, хто вважає, що жінкам зрілого віку вже не личить постити в мережі свої фото в купальниках та спідньому. Зокрема Ксенії Собчак, котра якось заявила, що це виглядає як прояв відчаю.

58-річна Альона вважає, що це особиста справа кожної. На її думку, Ксенія й сама, коли стане старша, навряд чи "ходитиме в савані".

 
У фотоблозі Альони є чимало знімків у купальниках
фото з instagram свиридової

"...Якщо я все літо ходжу в купальнику, то і фотографуюся в ньому. Нічого не ретушую і не влаштовую пляжні фотосесії. Нема задачі вразити. Нема жодної психологічної глибини чи відчаю. Просто не треба боятися брати відповідальність за свої думки та дії. Я не замислююся про те, хто і що подумає", - сказала Свиридова "Комсомольской правде".


Співачка, в якої, до речі, є молодший на 13 років бойфренд, веде здоровий спосіб життя. Вона займається танцями, бігає, плаває та щоранку обливається холодною водою.

 
58-річна артистка підкреслює, що не редагує свої фото

"Просто з віком треба жерти менше - це очевидно. Раніше при цій же вазі я їла мов двоє вантажників. Присягаюся! І нічого мені не було. А от тепер обмежую себе", - поділилася вона.

Нагадаємо, літо Свиридова проводить у окупованому Криму. Уродженка Керчі має там дачу.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів