"Майже не фотошопила": Чехова навколішки попозувала в бікіні. ФОТО

9 грудня 2021, 14:48

Російська телеведуча Анфіса Чехова, яка не так давно зізналася, що "зменшувала" себе за допомогою фотошопу, більше так не робить. Принаймні, каже, що не робить.

Черговою порцією світлин у бікіні 43-річна кралечка поділилася в Instagram.

 
Анфіса млосно повигиналася на тлі заваленого горизонту
фото з instagram чехової

"Фото майже не фотошопила! Об'єми точно не зменшувала. Лише вигладила шкіру та прибрала всі нерівності", - запевнила Анфіса.


 
"Майже не фотошоплена" зірка

Вона пояснила, що їй хочеться бути натуральнішою в своєму блозі, але, водночас, вона за естетику та художність у фотографії.

"Інша річ, що здравомисляча людина повинна розділяти журнали, інстаграм і життя! В житті ми не такі, як на картинках, але зате ми можемо ділитися своєю харизмою та чарівливістю, котрі не зчитуються з пласких фотографій!", - викрутилася телезірка.

 

У коментарях Чеховій вказали на те, що вона, схоже, таки переборщила з фотошопом. Зокрема підписники звернули увагу на те, як дивно виглядає її живіт. На запитання, що це за смуга в неї вище пупа, Анфіса відповіла, що "злітна".

 

Нагадаємо, телеведуча переконує, що вона - за бодіпозитив, і що головне - це злагода з власним тілом. Саме налагодивши стосунки зі своїм, їй і вдалося змінити свій раціон та скинути 30 кіло.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ:

Чехова у Маямі з "другом" наробила фото в купальнику

Чехова в обтислому боді повчила пишних жінок правильних поз

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів