Тіна Кароль стала помічником шеф-кухаря

Вівторок, 8 серпня 2006, 12:20

Після "Нової хвилі" у Юрмалі і небезрезультатної участі у Євробаченні-2006 Тіна Кароль стала нарозхват.

І ведучою вона побувала, і в серіалі знялася, і кліп новий готує, і в Неаполь із "Новим каналом" злітала.

В Італії квіти, коти... і палкі чоловіки, які кудись подівалися

При цьому в перервах між зйомками співачка встигла потрапити в місцевий ресторанчик, де Тіна влаштувала власне шоу – вона сама готувала справжню, неаполітанську піццу "Маргариту"!

Хоча процесом керував шеф-кухар ресторану Серджіо-Антоніо, Тіна сама місила і розгортала тісто, сама "пакувала" піццу томатами, спеціями і мацареллою з базиліком.

Потім своїми руками відправила "Маргариту" у піч.

"Івасику Телесику, а ну ж бо сідай на лопату"

По ходу приготування Кароль пожартувала і запропонувала українізувати місцевий продукт, додавши в нього сало, пише "Блик".

Італійці не відразу зрозуміли, що таке сало, але зметикувавши, перелякано замахали руками.

У фіналі власники ресторану, що вважається "№ 1" в Італії по частині піцци, прикрасили приготовлену "Маргариту" свічками в стилі святкового торту й урочисто внесли в зал під звук дзвіночка.

Перший з'їв, другий з'їв – і нічого з ними поки не сталося?...

Це церемонія на честь першої власноручно виготовленої піцци на батьківщині всіх піцц! В результаті гарячу "Маргариту" швидко з'їли усією компанією.

Тіні та її продюсеру Олесі Рябініній дісталося по маленькому шматочку, а італійським друзям - по великому.

Постійних відвідувачів піццерії та її хазяїв здивувало, що українка з першого разу зробила дуже смачну піццу, за що нагородили її оплесками.

TabloID

Фото з офіційного сайту Тіни Кароль та видання "Блик"

Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів