"Я би помер за свою дитину": Бредлі Купер зробив зворушливе зізнання про доньку від Шейк

29 лютого, 12:30

Американський актор Бредлі Купер, не роздумуючи, віддав би життя заради своєї єдиної доньки, 6-річної Лії. Але, як зізнався чоловік, любов до дитини, яку народила російська модель Ірина Шейк, прийшла до нього не одразу.

Про це Бредлі розповів у подкасті Armchair Expert, пише Daily Mail.

"Я би в одну секунду помер за мою дитину", - заявив актор.

Лія де Сейн - єдина дитина 49-річного актора

Лія де Сейн - єдина дитина 49-річного актора

Фото Getty Images

"Перші вісім місяців я насправді навіть не розумів, чи справді люблю дитя. Це прикольно. Це класно. Я спостерігаю, як воно змінюється. Це мій досвід. Я в захваті від нього. Мені подобалося піклуватися про нього. Але чи помер би я, якби зайшов хтось із вогнепальною зброєю? І, зненацька (прийшло усвідомлення): без жодних питань", - пригадав Бредлі.

Зі слів Купера, для нього було важливим дати доньці стабільність, якої він сам не мав у дитинстві через те, що в його сім'ї була така проблема як алкоголізм.

"Як батько (я намагаюся) завдати якнайменше шкоди моїй дочці. Щоби дитина не росла так... Хочу, щоби в неї, наскільки це можливо, був фундамент в 25 футів завтовшки, цементний, по якому вона могла би ходити на цій землі. Ось така мета", - поділився актор.

Як висловився зірковий батько, Лія стала для нього рятівним "якорем".

Цікаво, чи познайомив Бредлі 6-річну доцю зі своєю ймовірною подругою Джіджі Хадід та її дочкою

Цікаво, чи познайомив Бредлі 6-річну доцю зі своєю ймовірною подругою Джіджі Хадід та її дочкою

Фото Getty Images

"Чесно, я не певен, що я був би серед живих, якби не був татом. Не знаю, що могло би статися. Я не певен", - зізнався він.

"Мені потрібно було, щоби хтось сказав: "Ми кинемо цей великий якір." А я такий: "Нащо? Ми набираємо швидкість." А мені: "Ні, ні, ні, наближається цунамі, тобі потрібен якір і ми його кинемо", - зазначив Бредлі.

Нагадаємо, Купер і Шейк розійшлися, коли доньці було 2 рочки. Щоправда, після того зірки неодноразово давали підстави для чуток про своє возз'єднання. Хай там як, але колишнім вдалося зберегти хороші стосунки і активно співпрацювати в питаннях батьківства.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів