"Дякую, що подарували квартиру": донька Полякової про фінансову (не)залежність, намір вступити у ЗСУ та невдалі стосунки з британцями

18 березня, 11:30

Донька співачки Олі Полякової, 19-річна Маша пораділа подарунку від батьків і розказала про фінансову (не)залежність та досвід стосунків у Британії.

Ведучій шоу "У ліжку" вона також зізналася, що разом з батьком встала б на захист країни.

Дівчина розповіла, що заробляє сама, однак іноді може попросити гроші у батьків.

"Пам'ятаю свій перший заробіток - 500 гривень (рекламою по бартеру - ред.). Я завела Instagram у 2014-ому (у 8-9 років). Зараз я себе майже забезпечую. Дякую батькам, що подарували мені квартиру, яка належала раніше моїй бабулі. В мене є де жити. Вони платять за моє навчання", - зазначила дівчина.


Маша також додала, що іноді може попросити у мами гроші на продукти, а от більшу частину заробітку вона вкладає у свою творчість:

"Можу іноді дозволити собі сходити повечеряти в ресторан, сходити з подружками випити і потусити, купити нову косметику. Основні кошти наразі я вкладаю у свою музику".

Там більше легковажність, ніхто не хоче стосунків, зводити дівчину в ресторан, - додала Маша

"Там більше легковажність, ніхто не хоче стосунків, зводити дівчину в ресторан", - додала Маша

19-річна блогерка також зізналася, що вона з татом, бізнесменом Вадимом Буряковським, вступила б до лав ЗСУ.

Це бажання тато з донькою неодноразово обговорювали між собою, одак, на думку Маші, на заваді цьому стало її здоров'я, а у тата вік (60).

"Я дуже щаслива людина, що повернулася з Англії, тому що краще, ніж вдома, нічого немає. Якщо б я була хлопцем або реально сильною дівчинкою, я б пішла на війну.

Я розумію, що я зараз у своєму стані буду більше заважати, ніж допомагати. Я намагаюся хоч якось допомагати. Якщо б я була хлопцем – ми б реально з татом пішли. Тато сильно замислювався, щоб піти, але у нього вже вік", - розповіла Маша.

Полякова запевняє, що їй вистачило б сміливості встати на захист України

Полякова запевняє, що їй вистачило б сміливості встати на захист України

У листопаді минулого року, під час відпочинку на Занзібарі у Маші діагностували жовчнокам'яну хворобу, а у січні цьогоріч дівчина перенесла операцію. Полякова молодша зізналася, що, ймовірно, причиною хвороби стало надмірне вживання алкоголю.

"Мені вирізали жовчний. Напевно, треба було менше пити в Англії! У мене було три приступи панкреатиту. Там вже були спайки, і мені казали, що наступна могла б мені зробити хронічний панкреатит", - відверто зізналася вона.

Поспілкувалися і про материнство. Полякова запевнила, що поки не готова до дітей.

"Не знаю, чи хочу їх народжувати. Хочу, щоб в них були мої гени. Може розріз чи сурогатне материнство, бо як надивишся цих відео в інтернеті, як вони народжують: хтось вирубається, хтось помирає. Не та тема...

Взагалі хочу, навіть знаю, як назву свою доньку. На честь своєї бабусі - Есфірь", - розказала Полякова.

Дівчина хоча й поки боїться думати про пологи, в майбутньому допускає таку можливість

Дівчина хоча й поки боїться думати про пологи, в майбутньому допускає таку можливість

Маша, яка на початку війни жила у Британії, розказала про відмінності культури сексу за кордоном та в Україні. Дівчина пригадала кумедну історію з одним із британців:

"Мені якось кажуть: "Не хочеш Netflix and chill? Я не знала, що це означає в британському сленгу. Це означає не дивитися Netflix (Netflix and chill - сленговий інтернет-термін, що використовується як евфемізм для сексуальної активності як частини романтичного кохання - ред.). По-нашому "перевстановити Вінду"".

Полякова прийшла в кімнату хлопця з попкорном, однак той її не зрозумів.

Там більше легковажність, ніхто не хоче стосунків, зводити дівчину в ресторан, - додала Маша

"Там більше легковажність, ніхто не хоче стосунків, зводити дівчину в ресторан", - додала Маша

Полякова розказала і про другий невдалий досвід спілкування з потенційним бойфрендом.

"До мене залицявся британець, в нас щось накльовувалось. Я приїжджаю в Україну, починається обстріл. Я йому скидаю відео, а він каже: "Не псуй нам свято своєю країною третього світу". Уяви", - розказала Маша.

Дівчина запевнила, що після цього повністю припинила спілкування з ним.

І хоча дівчина запевняє, що з 13 років успішно займається рекламою, не так давно Маша потрапила у скандал, розголос якому дали засновники українського бренду одягу. Дівчину звинуватили у крадіжці боді, який вона отримала за бартером.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів