"Тричі на тиждень у мене тренер по Zoom": 90-річна Коллінз заявила, що не бачить причини "розсипатися" й похвалилася своїм п'ятим чоловіком

27 вересня 2023, 13:00

Британська кінозірка Джоан Коллінз, яка у травні відсвяткувала своє 90-річчя, вважає, що люди приділяють віку забагато уваги. На думку акторки, нема жодних підстав "розсипатися", переставати жити активним життям та насолоджуватися коханням.

Про це Джоан, яка готується до виходу своєї 19-ої книжки й туру Об'єднаним королівством, розказала The Mirror.

Джоан не бачить причин скидати оберти та розсипатися

Джоан не бачить причин скидати оберти та "розсипатися"

"Мені 60, щоправда, плюс чимало років!", - заявила Коллінз.


"Навколо старіння забагато шуму... У Instagram ви бачите, як люди у свої 90 і 100 років роблять дивовижні речі - бігать і стрибають - нема жодної причини розсипатися. Я щоранку роблю вправи на розтяжку, і тричі на тиждень у мене тренер по Zoom", - повідомила зірка.

У родині Коллінз тема віку взагалі не піднімається

У родині Коллінз тема віку взагалі не піднімається

Наприклад, одна зі вправ, які зазвичай робить Джоан, це простояти на одній нозі близько хвилини.

Як відомо, Джоан заміжня вп'яте, і саме союз із продюсером Персі Гібсоном, молодшим за неї на 32 роки, вважає найвдалішим.

"П'ятий раз щасливий. Я відчуваю це вже багато років. Він дивовижний, добрий, справді хороший чоловік. Він мій... як він завжди каже? Мій однодумець, так, і мій найкращий друг. До того ж, він надзвичайно красивий - і стає кращим і кращим", - похвалилася зірка.

Зірка Династії та її чоловік №5

Зірка "Династії" та її чоловік №5

"Щоранку, перш ніж вийти на пробіжку, він приносить мені каву в ліжко, поки я читаю всі папери... І залишає мені записочки під кавником", - розказала вона.

На думку Коллінз, запорука міцних стосунків - це не лише секс, як вона казала у 80, а дружба та наявність особистого простору.

"Ми з Персі спершу стали добрими друзями. Тож між нами вже був цей зв'язок. Ми справді знали одне одного. І окремі ванні кімнати - це важливо! Щоправда, нам дуже пощастило. Знаю, що не у всіх так може бути", - визнала акторка.

Коллінз та Гібсон вирішили одружитися після того, як через щасливу випадковість чоловік не опинився в епіцентрі теракту 11-го вересня 2001-го року

Коллінз та Гібсон вирішили одружитися після того, як через щасливу випадковість чоловік не опинився в епіцентрі теракту 11-го вересня 2001-го року

"У нього є своя офісна зона, а в мене моя. Я у своїй пишу чи телефоную моїм друзям. А він працює, наглядає за нашими трьома об'єктами нерухомості. А потім ми робимо щось разом", - поділилася Джоан, зазначивши, що сваряться вони з Персі переважно саме коли працюють разом.

Нагадаємо, торік Джоан Коллінз розказала, як ставиться до ін'єкцій краси та підтяжок шкіри.




Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів