Джуліанна Мур у джинсах та шкіряному платті попозувала для глянцевого фотосету і розкрила секрет міцного шлюбу

4 січня, 15:30

Американська акторка Джуліанна Мур стала героїнею лютневого номеру британського Harper's Bazaar.

У інтерв'ю 63-річна зірка говорила про роботу, про свій повсякденний стиль одягу та про сімейне життя. На думку Джуліанни, яка вже 20 років щасливо одружена з режисером Бартом Фрейндліхом, шлюб подібний до батьківства: в ньому так само необхідно бути "присутнім".

Мур попозувала для лютневого номеру журналу

Мур попозувала для лютневого номеру журналу

"Ви не можете бути глибоко залученими до чийогось життя, якщо вас нема. Так само, як не можете бути батьками, якщо вас нема: ви розумієте, що маєте бути присутніми", - поділилася Мур, яка має від Барта 26-річного сина Калеба та 21-річну доньку Лів.


Джуліанна з Бартом

Джуліанна з Бартом

"Ми любимо бути вдома. Любимо проводити час по-сімейному, з дітьми, одне з одним та з нашим собакою, любимо дивитися разом фільми, готувати та їсти разом", - розказала акторка.

Мур відчуває вдячність за те, що має саме такі стосунки з чоловіком, які й хотіла мати.

Акторка перебуває у другому шлюбі

Акторка перебуває у другому шлюбі

Для фотосесії Джуліанна попозувала у витончених луках від таких відомих брендів як Celine, Chanel i Bottega Veneta. У житті зірка воліє вдягатися "дуже звичайно".

"Мені подобається носити кросівки або черевики, бо я весь час у метро, мені подобається класне пальто і класний піджак, я дуже заморочуюся джинсами та штанями... В мене є міський гардероб, який дуже, дуже функціональний", - запевнила зірка.

Мур у зручному кежуелі можна зустріти в нью-йоркській підземці

Мур у зручному кежуелі можна зустріти в нью-йоркській підземці

"Окрім цього, метою є підбирати щось таке, що співпадає з тим, хто я є, особливо це стосується вбрань для червоних хідників, хоча може здаватися, ніби це перебільшена версія моєї особистості чи інтересів. Багато років тому, коли я щось надягала, то це було більш як попало. Типу - о, гарненька сукня. Але тепер я набагато чіткіше усвідомлюю, якщо не почуваюся в ній собою", - пояснила Джуліанна.

Луки акторки мають відповідати тому, ким вона є, а ще бути функціональними

Луки акторки мають відповідати тому, ким вона є, а ще бути функціональними

Нагадаємо, на червоних доріжках Мур з'являється не лише в ошатних платтях, а і в джинсах.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів