"Не шукала ніякого іноземця": KOLA розказала про коханого з Ізраїлю, весілля і стосунки на відстані

29 листопада 2023, 13:00

Співачка KOLA (Анастасія Прудіус) розказала про кохання, яке зустріла під час війни.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній вона розповіла про заручини і весілля зі старшим на 13 років іноземцем та стосунки на відстані.

Під час війни 31-річна виконавиця познайомилася з чоловіком на ім'я Слава (родом з Дніпра), який довгий час живе в Ізраїлі.

"Ми познайомилися в Ізраїлі на черговому моємі благодійному концерті влітку минулого року. Під час того, як мої пісні починали ставати потрібними українцям.


Ніколи не думала, що вийду заміж за іноземця, ніколи не шукала ніякого іноземця. Я вийшла після перельоту, в мене біли витягнуті коліна, кепка. Я ридаю увесь день (через війну - ред.), не чекала цієї зустрічі", - розповіла Анастасія історію знайомства.

"Я відчула, що це дуже добра людина, що він має теплоту, яку я не відчувала ніколи, мабуть. Це було просто якесь вербальне спілкування", - додала вона.

Після повернення в Україні Прудіус продовжила спілкування зі Славою. А вже за 3 місяці за його запрошенням знов полетіла до Ізраїлю:

"Ми просто обнялися і я відчула, що все буде добре".

За словами Анастасії, у Слави є діти від попереднього шлюбу
За словами Анастасії, у Слави є діти від попереднього шлюбу

KOLA розказала, як під час прогулянки отримала від коханого пропозицію руки та серця.

"Відкривається коробочка, він питає: "Ти станеш моєю дружиною?". Я підіймаю очі і починаю нервувати. 5 хвилин у нас триває розмова", - згадала вона.

Поки співачка міркувала над пропозицією, підійшов друг Слави і подарував їй букет троянд.

"Він віддав квіти, я сказала: "так" і ми пішли вечеряти", - згадала KOLA.

Співачка не показує у мережі свого коханого

Співачка не показує у мережі свого коханого

Весілля відгуляли у Празі в компанії мами Анастасії і друга коханого.

Протягом війни подружжя живе нарізно в різних країнах і регулярно навідується один до одного.

"Він дарує мені подарунки. Спочатку я нічого не приймала, потім нарешті навчилася приймати. Наприклад, він зробив весільний подарунок - годинник. В мене ніколи не було годинника. Перший час він був в шоці від мене", - розказала KOLA.

"Це, мабуть, перші стосунки, де я не дозволяю собі сказати щось погане в його бік або не поважати його. Він робить так само", - запевнила вона.

Нагадаємо, на початку жовтня KOLA опинилися в Ізраїлі під час вторгнення ХАМАС. Як зазначила Прудіус, чути вибухи в чужій країні було страшніше.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів