Нікітюк у сітці з паєтками помріяла про "банальні" речі з нагоди 36-річчя

19 жовтня 2023, 11:20

19-го жовтня телеведучій Лесі Нікітюк виповнилося 36 років. І в цей день вона поділилася власними мріями, які, за її словами, дуже змінилися під час повномасштабного вторгнення.

Леся виклала в Instagram фото себе в чорній сукні та перелічила, про що тепер мріє.

"Мені 36 і після 24го мої мрії сильно змінилися, вони стали простими і навіть банальними. Я мрію, щоб Україна перемогла! Мрію, щоб всі захисники і захисниці були живі, щоб люди в Україні перестали страждати, щоб ми вночі прокидалися лише для того, щоб попити води, чи шось зʼїсти з холодильника", - поділилася Нікітюк.

Нікітюк у свій день народження показала себе сумну

Нікітюк у свій день народження показала себе сумну


"Мрію, щоб усі сім’ї повернулись в свої відбудовані будинки. Мрію, ідучи дорогою, бачити нашу землю вкриту пшеницею, яка назавжди сховає її рани від вибухів, снарядів та ракет.

Але більше всього я мрію, щоб в такий непростий час, ми люди, українці, підтримували один одного, ставилися з розумінням, не займалися травлею своїх, і не розводили срач...

Пригадайте, які ми були в перші місяці повномасштабної війни. Ми були одним цілим, ми були кулаком. А зараз, ми як ті пальці, які починають стирчати в інші сторони і навіть показувати непристойні жести один одному", - зауважила Леся.

Нагадаємо, торік, на своє 35-річчя Нікітюк ділилася теплими осінніми фото та казала, що дивиться у мирне майбутнє.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів