"Я, бляха, стара!": 51-річна Вергара відповіла на закиди щодо пластики та розказала, що робить із обличчям

24 листопада 2023, 17:30

Колумбійська й американська актриса Софія Вергара зізналася, що старається не читати, що їй пишуть у соцмережах. Але все одно натрапляє на коментарі, де їй приписують пластичні операції.

Насправді ж 51-річна зірка нічого такого з собою не робила.

Про це вона розказала в інтерв'ю Glamour.

Софія вирішила розставити крапки над і в питанні щодо пластики

Софія вирішила розставити крапки над "і" в питанні щодо пластики


"Іноді я читаю повідомлення - я волію не читати повідомлень, нащо? Зазвичай їх пишуть люди, в яких поганий настрій або депресія, або вони заздрять. Читаю і там: "Вона так багато всього з собою зробила, що тепер навіть на себе не схожа." І я собі думаю, пластику ж не роблять заради того, щоби виглядати гірше, ніж до неї, агов!", - обурилася Софія.

"Мені щоразу хочеться сказати: "Ні, це називається старіння! Це називається, що я, бляха, стара! Ось чому я виглядаю інакше!", - додала вона.

Зі слів Вергари, в неї є "мільйон б'юті-правил", яких вона дотримується.

Жодних операцій, запевняє Вергара

Жодних операцій, запевняє Вергара

"Я завжди вмиваю обличчя, перш ніж лягти спати. Я намагаюся уникати сонця, за будь-яких обставин. Я їжджу в відпустки і, щоби бути чесною, щодо тіла я не така прискіплива, бо приємно відчути трохи сонця, трохи засмаги. Але обличчя - це кумедно, бо моє тіло завжди темніше, ніж обличчя. Моє обличчя наче привид. Воно взагалі не відповідає тілу", - поділилася акторка.

Вона розповіла, до яких антиейдж-процедур все ж таки вдається.

"Роблю маленькі штучки там і сям. Коли маю змогу, то роблю багато мікронідлінгу (косметологічна процедура, під час якої шляхом проколювання шкіри крихітними голочками вводяться омолоджуючі препарати та стимулюється її регенерація - ред.)", - зазначила Вергара.

Своє личко акторка старанно ховає від сонця

Своє личко акторка старанно ховає від сонця

"А ще в мене нема часу. Я би хотіла мати вільний від роботи час. Я би робила набагато більше всякого лайна. Але я роблю мікронідлінг, трохи лазерів для капілярів, бо в мене розацеа. Регулярно колю ботокс у очі та шию. Маленькі штучки, через які мені не доведеться сидіти в хаті місяць, бо я, на жаль, не можу", - зізналася вона.

Нагадаємо, влітку Софія Вергара після семи років шлюбу розлучилася зі своїм чоловіком, актором Джо Манганьєлло. А нещодавно зірку заскочили на побаченні.



Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів