Гайтана навчилася готувати фондю в Цюріху

П'ятниця, 30 березня 2012, 17:22

Співачка Гайтана відсвяткувала свій день народження у Швейцарії.

Свій 33-річний день народження Гайтана зустріла у Цюріху, повідомляє прес-служба співачки.

"Вранці 24-го березня я прокинулася і з віконця мене зустріла прекрасна, сонячна погода. Поснідавши морепродуктами, я вирушила на прогулянку по історичних місцях Цюріха. Я відкрила для себе безліч нових краєвидів і шедеврів архітектурного мистецтва", - запевнила співачка.

 
 

Перекусила кохана продюсера Едуарда Кліма теж просто надворі.

"Мені навіть вдалося купити смачну швейцарську сосиску та пиво. Я вже давно цього не робила, тому отримала масу задоволення", - зізналася Гайтана.

"Потім я сіла на човен і вирушила на прогулянку по озеру. Ввечері мої друзі пригощали мене справжнім швейцарським фондю з різними підвидами сирів. Мені дуже сподобався смак трюфельного сиру", - додала вона.

 
 
 

А наостанок, за словами артистки, вона з друзями попрямувала у нічний клуб, де вона від душі потанцювала.

У подарунок від друзів Гайтана отримала ексклюзивну фондюшницю. За словами співачки, вона вже навчилася готувати швейцарську національну страву, і тепер буде дивувати своїх друзів кулінарною новинкою.

 
 
 

А Едуард Клім, який, нагадаємо, досі офіційно одружений з Вірою Клім, подарував Гайтані гарну ювелірну прикрасу.

"Цюріх вразив мене своїм спокоєм, гармонією та гостинністю. Там живуть дуже добрі, позитивні люди з прекрасним почуттям гумору. Мені хочеться знову і знову туди повертатися. Я відпочила душею і наситилася натхненням", - запевнила наостанок Гайтана.

 
 
 

Фото прес-служби Гайтани


powered by lun.ua
Приєднуйтесь до дискусії
Останні матеріали
Більше матеріалів