"Черговий наклеп і фейк": продюсер alyona alyona відповів на звинувачення у співпраці з росіянами під час війни

19 березня, 16:00

Ведучий YouTube-каналу "Ісландія" Сергій Іванов звинуватив музичного продюсера Івана Клименка у співпраці з росіянами.

Втім, сам Клименко відразу відреагував на закиди Іванова і спростував заяви доказами.

Сергій у новому відео запевнив, що повномасштабне вторгнення не змінило світогляду і бізнесу Івана.

"Чималу частину своєї творчої енергії Клименко спрямував на колаборації з росіянами, для яких він роками писав пісні і продовжує писати.


З відомих причин ця сторона діяльності Клименка ретельно приховується від українців, і мало хто може навіть припустити, що автор майже всієї реп-шароварщини водночас халтурить на співаків з країни-окупанта, вочевидь, заробляючи там непогані гроші та опосередковано фінансуючи російську армію", - йдеться у відео.

скрін з відео

За словами Іванова, Клименко брав участь у створенні пісні російської співачки-путіністки Вікторії Дайнеко "Если бы знал ты" та у написанні кількох робіт для росіянки Юліани Караулової.

Cам Іван в своєму Instagram пояснив, чому заяви Іванова є хибними.

"Наприклад, пісня "7 запятих" для Юліани Караулової, яка вийшла 11 травня 2022 року, про яку розповідає Іванов, була написана більш ніж 9 років тому і продана в 2015 році. Скріни і підтвердження додаю в карусель.

Так часто буває, що артист, придбавши пісню, випускає її через 5 або навіть 8 років, як це було цьому конкретному випадку. Також можу надати докази і підтвердження з будь-якої пісні, де я є автором (коли вона була написана і продана). З початку повномасштабного вторгнення я не писав жодної пісні для росіян і не був дотичний до жодної співпраці з російськими артистами", - запевнив продюсер.

"Так, визнаю, що в минулому (задовго до повномасштабного вторгнення), на жаль, приймав участь в співавторстві пісень для артистів країни-окупанта, за що мені соромно, і за що я вибачаюсь перед суспільством. Так, помилявся, розумію! Але в мене не було жодної співпраці з початку повномаштабного вторгнення з будь-яким російським артистом", - додав Клименко.

Це не є правдою, це черговий наклеп і фейк з його сторони. Шкода, що журналісти так якісно перевіряють інформацію, - коментує Іван

"Це не є правдою, це черговий наклеп і фейк з його сторони. Шкода, що "журналісти так якісно перевіряють інформацію"", - коментує Іван

Нагадаємо, у вересні 2023-го Клименко став "Найкращим автором". Саме він написав пісню "Люди", яку виконують KOLA & MamaRika. А цьогоріч Іван написав пісню-учасницю Євробачення-2024 "Teresa & Maria" для alyona alyona і Jerry Heil.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів