Дівчина "Динамівця" Волошина в мережі похвалилася їздою столицею на швидкості 150 км/год

13 лютого, 14:50

Подружка 20-річного "Динамівця" Назара Волошина, 26-річна Ліза Кандиба втрапила у скандал.

Дівчина проїхалася центром Києва на швидкості близько 150 кілометрів на годину, а своєю їздою вона похизувалася в сторіс Instagram.

"Коли мені підморгнула BMW аварійкою. Взагалі таке досить рідко буває, я їжджу спокійно зараз", – написала вона.

Дівчина не приховує, що інколи їздить на швидкості вище дозволеної

Дівчина не приховує, що інколи їздить на швидкості вище дозволеної

скрін зі сторіс Instagram Лізи Кандиби

Як повідомляє спортивне видання Sport Express, невдовзі про цю сторіс та саму ситуацію перевищення швидкості написали в одному з Telegram-каналів. Кандиба вирішила не мовчати та пішла у коментарі під новиною про себе та висловилась щодо ситуації.

"Клас, мене опублікував мій улюблений паблік. Боже, трагедія прямо, один світлофор проїхала 140… Ну, нехай виписують штраф. Там із радаром ніхто не стоїть. Начебто всі їздять 50-70, я вас благаю. Я щодня за кермом бачу, що абсолютно всі їздять 70+. Ви всі так пишете, начебто вперше побачили, де хтось їде із трохи більшою швидкістю, ніж потрібно. Я вам скажу більше, навіть поліція не їздить 50… Кого б я вбила на порожній дорозі?", – цитує видання слова Лізи, не вказуючи при цьому назву Telegram-каналу.

20-річний Назар та 26-річна Ліза почали постити спільні фото у липні 2022-го

20-річний Назар та 26-річна Ліза почали постити спільні фото у липні 2022-го

фото з Instagram Лізи Кандиби

До речі, це не перша ситуація, коли блогери та відомі люди порушують правила дорожнього руху. У квітні 2023-го, наприклад, актор Остап Ступка напідпитку спричинив ДТП, в результаті чого постраждав чоловік.

Нагадаємо, у серпні 2023-го в аварію потрапила блогерка Даша Квіткова. Тоді на київській дорозі зіштовхнулися три автівки, пасажирка однієї з яких наполягала, що спричинила ситуацію саме Квіткова.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів