Стане королем нюдсів: колишня стриптизерка пригрозила злити пікантні фото принца Гаррі в OnlyFans

6 березня, 11:45

Британському принцу Гаррі загрожує чергова халепа - його голі фото можуть опинитися на OnlyFans.

Пікантний компромат із тих веселих років, коли син короля Чарльза купався у басейнах в одязі та грав у більярд на роздягання, буцімто зберегла така собі Керрі Роял. Вона тоді працювала стриптизеркою в Лас-Вегасі і якось затусила з принцом.

Про це повідомляє Daily Mail.

Керрі збирається трохи підзаробити на голих фото принца Гаррі через OnlyFans

Керрі збирається трохи підзаробити на голих фото принца Гаррі через OnlyFans


"Я маю декілька гарних фотографій його в чому мати народила. Ці фото публіка ще ніколи не бачила", - оголосила Керрі

"У мене є фото, зроблені біля басейну перед тією ніччю, та фото Гаррі в чому мати народила. Люди будуть шоковані ними", - пообіцяла жіночка.

Як пояснила Роял, вона "трохи зла" на принца Гаррі через те, що, розказуючи про ту гулянку, що відбулася в 2012-му, в своїй автобіографії, він не згадав про неї. Хоча вони з ним, стверджує ексстриптизерка, тоді цілувалися.

Цікаво, що на це скаже король Чарльз

Цікаво, що на це скаже король Чарльз

Фото Getty Images

"Я здивована, що він пам'ятає імена всіх, бо він був добряче налиганий, але він міг би розказати про те, що відбулося між нами, а він повністю це виключив", - обурилася Керрі.

Нагадаємо, в 2022-му році Роял виставила на аукціон труси, які буцімто належали принцу Гаррі й які він скинув на тій самій вечірці.

Як відомо, в своїй книзі спогадів принц Гаррі також розказав про свій перший секс, що відбувся надворі коло пабу. Партнерку, яку він про свої одкровення вирішив не попереджати, це не надто потішило. Але вона теж знайшла що розповісти журналістам, зокрема про принцову "попу мов персик".

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів