"Він зрадив королеву": Трамп різко висловився на адресу принца Гаррі

26 лютого, 16:30

Експрезидент та кандидат у президенти Сполучених Штатів Дональд Трамп вважає, що вчинку принца Гаррі по відношенню до королівської родини Великої Британії немає виправдання.

77-річний політик обурений надто поблажливим, на його думку, ставленням до герцога Сассекського адміністрації Джо Байдена.

Про це Трамп заявив під час Консервативної конференції політичних дій у штаті Меріленд, повідомляє New York Post.

Принц Гаррі та Меган Маркл перебралися до Каліфорнії незабаром після Мегзіта

Принц Гаррі та Меган Маркл перебралися до Каліфорнії незабаром після "Мегзіта"

Фото Getty Images

"Я би його не захищав. Він зрадив королеву. Цьому немає прощення. Якби моя воля, він був би сам по собі", - наголосив Дональд.

"Я вважаю, що вони (адміністрація Байдена) надто милосердні до нього після всього, що він зробив", - зазначив Трамп.

Не виключено, що ці слова є натяком на депортацію, яка очікує на принца в разі нового обрання Трампа президентом. Адже, нагадаємо, торік американська дослідницька організація закликала оприлюднити всі матеріали стосовно візи, за якою Гаррі перебуває в США. Підставою стали скандальні одкровення принца щодо вживання наркотиків. У разі, якщо син короля Чарльза збрехав про це під час співбесіди, його справді можуть депортувати.

Як відомо, Дональд Трамп захоплювався покійною королевою Єлизаветою, а от Меган Маркл він не жалує. В 2021-му році політик заявив, що Гаррі використовують, і колись принц дуже про це пожалкує.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів