"Це була жахлива помилка": LP після скасування концерту вибачилася перед українцями за худі з триколором

28 лютого, 18:00

Після скасування концерту у Литві співачка LP (Лаура Перґоліцці) визнала, що зустріч з російськими фанатами була помилкою.

В своєму Instagram виконавиця записала відео, де вибачилася за те, що одягнула подарунок від росіян з патріотичною символікою.

"Привіт усім, я хочу вибачитися перед моїми друзями та шанувальниками в Україні, яких справедливо образив та зачепив мій бездумний пост, в якому я дякувала деяким російським фанатам за худі, яку вони мені зробили, з моїм логотипом і російським прапором.

Я глибоко шкодую про свою нечуйність цього разу. Це була жахлива помилка. Мені дуже шкода. Я хочу ясно дати зрозуміти, що я люблю і підтримую Україну і завжди це робитиму", - запевнила співачка.


Цього разу співачка одягнула білу сорочку натомість худі з російським прапором

Цього разу співачка одягнула білу сорочку натомість худі з російським прапором

"Зараз, коли виповнилося два роки повномасштабного вторгнення, Україна потребує підтримки більше, ніж будь-коли. Моїм посланням є і завжди буде любов та підтримка українського народу. Прийміть мої скромні вибачення, Україно. Мені щиро шкода, будь ласка, знайте, що я завжди дбаю, люблю і підтримую вас. Слава Україні", - звернулася до фанатів LP.

LP також запостила у сторі свій виступ, де підтримала українців зі сцени

LP також запостила у сторі свій виступ, де підтримала українців зі сцени

Нагадаємо, 26-го лютого в Instagram 42-річна виконавиця оприлюднила звернення, де подякувала російському фанклубу за худі з триколором. Однак після негативних коментарів з боку литовців Перґоліцці видалила відео та заявила, що пишається своїми слухачами по всьому світу і знає, що зараз у країнах Балтії багато українських біженців, яких вона підтримує.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів