Актор Тритенко оголосив про службу у лавах ЗСУ і розсекретив своє звання

27 лютого, 16:30

Український актор Олексій Тритенко, відомий ролями у роботах "Голем", "Чорний ворон" та "Крути", оголосив про службу у лавах ЗСУ.

Захисник засвідчив необхідний документ, який це підтверджує, і звернувся до хейтерів.

Виявляється, актора захейтили у мережі після появи у військовій формі на кінофестивалі Ukrainian National Film Festival Cinema for Victory (бо сам Олексій не оголошував про службу у лавах ЗСУ).

"Помітив, що останнім часом відновилася хвороблива увага до того, що я ношу військову форму і маю нахабність з'являтись у ній на деяких світлинах. Що ж, доводжу до вашого відома: військову форму я вдягнув з початком повномасштабного вторгнення", - зазначив актор.


Тритенко не оголошував про службу, однак регулярно викладав фото у формі

Тритенко не оголошував про службу, однак регулярно викладав фото у формі

Олексій показав відповідний наказ, що засвідчує, що він є військовослужбовцем. Як пояснив чоловік, він служить на фронті молодшим сержантом.

"Додаю наказ про моє залучення до лав ЗСУ (звісно, це узгоджено із командуванням). Відтоді з честю ношу однострій та є чинним військовослужбовцем Збройних сил України", - зазначив актор.

Як відомо, з 2004 року Тритенко працював актором Київського академічного театру драми і комедії. З 2018 рокуграв у Київському академічному Молодому театрі. Актор спробував себе одного разу як режисер, знявши короткометражний фільм "Листи до батька".
У 2018-мупідтримав звернення Європейської кіноакадемії на захист ув'язненого у Росії українського режисера Олега Сенцова.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів