Дубай VS Миколаїв: Потап бізнес-класом укотре гайнув в Емірати, а Бєдняков його потролив

2 грудня 2023, 18:05

Репер та продюсер Потап знову подався у Дубай. Як стверджує чоловік Насті Каменських — з робочою поїздкою.

Про це він повідомив у своєму Instagram.

42-річний Потап написав, що "випадково" сталося так, що він прилетів у Дубай на Національний день ОАЕ. Не забув репер й згадати про те, що його сім'я активно допомагає Україні.

Потап в аеропорту

Потап в аеропорту

Фото Instgram Потапа

"Ви всі добре знаєте, що наша родина і наші бізнеси допомагають українцям всіма нами доступними заходами, це й автоматизована цифрова платформа helpua.io, концерти та аукціони по всьому світу, цифрові продажі наших пісень і відео — це все підпорядковано допомозі ЗСУ і гуманітарним місіям в Україні. Не менш важлива й інформаційна підтримка та розповсюдження актуальної інформації про Україну у світі", - додав Потап.

За його словами він хоче подякувати Дубаю.

"Я хочу подякувати Дубаю за те, що став містом, де наші люди можуть працювати й допомагати своїм, а також привітати з Днем Народження цю оазу у пустелі! Звичайно — це буде робоча поїздка із зустрічами, записами та зйомками. Налагоджуємо зовнішні шоубізнесові зв’язки, допомагаємо українцям закордоном, і на Батьківщині", - написав Потап.

Зазначимо, що на квитку добре видно, що Потап летітиме у бізнес-класі

Зазначимо, що на квитку добре видно, що Потап летітиме у бізнес-класі

Таке зізнання українцям не сподобалося. У коментарях під постом обурені люди почали писати Потапу, що їм соромно за нього.

"Просто плюнув у лице всім українцям! Фу!", "Звучить, як знущання з хлопців в окопах", "Хлопці боронять нашу країну, а йому Дубай подавай", "Ганьба, соромно... хоч би не оприлюднював, тобі ще волонтерів не пробачили", - пишуть українці.

Однак є люди, які стали на захист продюсера. Вони висловили підтримку й попросили інших не бути злими.

Взявся тролити Потапа і його колега. Так, шоумен Андрій Бєдняков опублікував у своїх сторіс намальовану від руки копію квитка, як у Потапа, але на рейс бізнес-класу, який летить до Миколаєва.

Фото Instagram Андрія Бєднякова

"Усім гарної суботи", - написав Бєдняков.

Нагадаємо, нещодавно Потап потрапив у скандал через відпочинок у компанії росіян у Дубаї.


Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів