Лобода заявила, що хоче взяти на роботу таксиста, який відмовився обслуговувати пасажирів українською

29 жовтня 2023, 17:35

41-річна співачка Світлана Лобода заявила, що готова взяти на роботу таксиста, який на вимогу говорити українською висадив пасажирів з авто.

Про це вона написала у своїх сторіс. Згодом, також у сторіс, артистка розширила свій меседж.

Лобода опублікувала відео з таксистом, на якому він ламаною українською пояснює, що насправді ні від кого не ховається та дякує людям, які його підтримали.

"Готова цього хлопця взяти на роботу", - написала співачка російською, вочевидь таким способом виражаючи свою підтримку.


Скріншот з Instagram Світлани Лободи

Згодом Світлана вирішила пояснити своїй аудиторії, навіщо вирішила запропонувати роботу "героєві" резонансного кейсу. Виявляється, щоби разом удосконалювати українську.

Зазначимо, що підтримав таксиста й одіозний ексрадник Офісу Президента Олексій Арестович. Він назвав випадок "мовним ХАМАСом" та почав погрожувати компанії, де працював чоловік, за його звільнення. Олексій запропонував таксисту виплатити матеріальну допомогу.

"Bolt, ви взагалі в курсі, що порушили Конституцію України, коли звільнили водія під тиском мовного ХАМАСу. Які слабкі коліна у вас виявилися. Я тепер поліруватиму вас при кожній зручній нагоді, стільки років, скільки буде треба. Збиток оціните самі", - написав Арестович.

Нагадаємо, сама Світлана Лобода частенько потрапляє у скандали, після того, як виїхала з РФ на початку повномасштабної війни в Україні. Якось під час її виступу у центрі Харкова дівчинка вийшла на одиночний протест з плакатом "Харків без Лободи". На це виконавиця запитала у дівчинки, хто їй заплатив.

Додамо, що в одному із інтерв'ю Лобода зазначала, що російська мова не належить російській владі й зізналася, що думає і говорить саме нею.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів